"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
רופא הבית הלבן: טראמפ לא מסכן בהדבקה
"הנשיא האמריקני בלי חום ב-24 השעות האחרונות, ויש שיפור בסימפטומים" • אמש נשא טראמפ נאום ראשון מאז שב מביה"ח: "זה ייעלם, יהיה לנו חיסון שיופץ"
הנשיא טראמפ בנאומו אמש // צילום: אי.פי.אי // הנשיא טראמפ בנאומו אמש

רופא הבית הלבן: טראמפ לא מסכן בהדבקה

"הנשיא האמריקני בלי חום ב-24 השעות האחרונות, ויש שיפור בסימפטומים" • אמש נשא טראמפ נאום ראשון מאז שב מביה"ח: "זה ייעלם, יהיה לנו חיסון שיופץ"

,עודכן

רופא הבית הלבן הודיע לפנות בוקר (ראשון) כי הנשיא האמריקני דונלד טראמפ אינו סובל מחום ב-24 השעות האחרונות, ויש שיפור בכל הסימפטומים שלו. לדבריו, טראמפ איננו מהווה יותר סיכוןבהדבקת הסובבים אותו.

הרופא סין קונלי מסר בהצהרה לתקשורת שהתוצאות הראו שאין הוכחות לנגיף. כזכור, טראמפ שב בימים האחרונים לבית הלבן תחת השגחה רפואית מבית החולים הצבאי וולטר ריד, שם טופל לאחר שנדבק בווירוס הקורונה.

לראשונה מאז חלה, טראמפ נאם אמשבאירוע הפומבי הראשון שלובבית הלבן. הנשיא הרפובליקני קרא לבחירות הקרובות במדינה, שיתקיימו ב-3 בנובמבר, "החשובות ביותר בהיסטוריה שלנו", ועודד את הקהל לצאת ולהצביע.

בפתיחת נאומו, אמר הנשיא האמריקני כי הוא מרגיש מצוין והוסיף את תודתו לרבים שהתפללו עבורו בזמן אשפוזו. אחר כך, הוא תקף את המועמד הדמוקרטי לנשיאות, ג'ו ביידן: "אסור לתת למדינה שלנו להפוך לסוציאליסטית. 'ג'ו הישנוני' בגד בהיספנים ובשחורים. הם לא רוצים מדינה סוציאליסטית, אלא אג'נדה פרו-אמריקנית".

עוד אמר טראמפ כי "החיילים שלנו חוזרים הביתה מהמלחמות. אם השמאל ינצח, הוא יעשה מסע צלב נגד גורמי אכיפת החוק". הנשיא התייחס גם לנגיף הקורונה ממנו נדבק: "ננצח את הווירוס הסיני בזכות הרוח האמריקנית. זה ייעלם, יהיה לנו חיסון שיופץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו