זה ילד זה? // צילום: תמיר יהושע // זה ילד זה?

ילד הפלא של הבשר הגיע לתל אביב

מלאים בחשש מ"תור תל אביבי" ומכך שייתכן ומדובר בגימיק של אנשים שאוהבים להצטלם ליד בשר, הגענו ל"עידו'ס" • המסקנה: תבואו מהר לפני שייגמר

לוח זמנים צפוף אילץ אותנו להגיע באיחור של כמה ימים למזללת הבשר של עידו בטצייג, שנפתחה בשבוע שעבר בתל אביב. כבר חששנו שבימים הללו שחלפו עד היום המקום יעבור את אותו תהליך תל אביבי ידוע ויכיל תורי ענק, אך למזלנו זה עוד לא קרה, אבל מן הסתם יקרה, ומאוד מהר.

בטצייג הצעיר, כאמור, פתח בשבוע שעבר את מזללת הבשר שלו בתל אביב לאחר שאירח בשנים האחרונות אירועים פרטיים בגינת ביתו בצפון. בטצייג החליט לפתוח את המסעדה החדשה שלו ממש בזמן שכל שאר המסעדות בישראל נאבקות בתקופה הכי קשה שידעו עסקי המזון והאירוח.

מפתה. הבשר בעידו'ס // צילום: תמיר יהושע
מפתה. הבשר בעידו'ס // צילום: תמיר יהושע

בפגישה עם עידו ניתן להבין מיד שמדובר בילד אך ורק בתעודת הזהות. בטצייג מלא בביטחון עצמי ושולט על כל מה שזז במסעדה, הוא יחסי הציבור, הוא אחראי על הבשר, הוא מנקה, מפנה מגשים וכשמשהו לא נראה לו הוא יודע להבהיר טוב מאוד לעובדים שלו, שרובם מבוגרים ממנו, שהוא לא מרוצה.

טעים או גימיק?

אז נכון, זה מגניב לספר שהלכת לאכול אצל ילד הפלא ולהצטלם עם בשר שיוצא ממעשנות, אך הסיפור פה הוא יותר מזה – מדובר בבשר איכותי שעשוי בצורה מוקפדת מאוד. מאות קילוגרמים של בשר ותפוחי אדמה נמכרים ביום, בכל יום מאז הפתיחה החגיגית ביום רביעי שעבר נגמר הבשר לגמרי. הבשר יושב במשך שעות ארוכות במעשנה של עידו, תלוי בחלק שתבחרו, יש בשרים שיושבים גם יותר מיממה. 

המטרה של עידו'ס הוא להגיש לכם את האוכל מהר ובצורה מדויקת, מרגע ההזמנה ועד שהאוכל יגיע אליכם לא יעברו יותר מכמה דקות. המנות מגיעות לצד צ'יפס טעים בטירוף וכרוב והכל נעשה במקום. בין המנות שאהבנו במיוחד ניתן למצוא את האסאדו, ההמבורגר המצוין שמוכן מבשר ואגיו ואת הצלעות שיושבות שעות ארוכות במעשנה.

הילד ענק // צילום: תמיר יהושע
הילד ענק // צילום: תמיר יהושע

עידו שהתחיל את דרכו לפני כשלוש שנים מבין שתדמית הילד המסקרן תביא את הסועדים בפעם הראשונה, אך כדי שיחזרו הכל צריך להיות מדויק, "אני עוקב אחרי כל מה שיוצאת, הכל מדויק, עבדתי מאוד קשה כדי להגיע לתפריט הזה כדי שאנשים יוכלו לקבל את האוכל שלהם מהר, במחיר סביר וכמובן הכי טעים שיש".

המחירים במסעדה/מזללה של עידו נעים מ-70 שקלים למנה שכוללת תוספות ויכולות להגיע גם לכ-300 שקלים למגש שאמור להספיק לכמה סועדים. נכון לעכשיו הישיבה היא בחוץ בלבד וסביר שמהרגע שתשבו עד הרגע שתשלמו את החשבון לא יעברו יותר מ-25 דקות, הכל מאוד מהיר ומדויק, את הקפה תשתו בבית הקפה הצמוד.

עידו'ס, אבן גבירול 14, שעות הפעילות בימים שני-שבת 12:00-00:00, ראשון סגור, 03-9144555

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...