"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האזינו: שיר הגאווה של סטטיק ובן-אל ונסרין

צפו בנסרין קדרי וסטטיק ובן-אל תבורי חוגגים גאווה ברחבי תל אביב עם שיר הגאווה הרשמי של העיר לשנת 2021

,עודכן
צילום: משה נחומוביץ' // בן-אל תבורי, נסרין קדרי וסטטיק

שיר הגאווה 2021:אמנם מצעדים וחגיגות לא יתקיימו במתכונתם הרגילה השנה מסיבות מובנות, אבלשיר הגאווההרשמי של עיריית תל אביב-יפו בכל זאת יוסיף לימי קיץ 2021 הרבה גאווה, תקווה וקצב. את השיר בביצוענסרין קדרי,סטטיק ובן-אל תבוריכתבו והלחינו סטטיק (לירז רוסו) וג'ורדי (ירדן פלג).

הקליפ ל"חביב אלבי" צולם בשלל לוקיישנים מעניינים בעיר העברית הראשונה, בהם עבודות הרכבת הקלה, אצטדיון בלומפילד ההולך ונבנה וגשר יהודית שנפתח לאחרונה. על העיצוב האמנותי אמון היה מלך חיי הלילה של תל אביב ואת הקליפם ביים רומן בוצ'אצקי.

ידיעה שקרית על נסרין קדרי

פיטבול מרים לסטטיק ובן-אל

סטטיק ובן-אל ב"בוקר טוב אמריקה"

חבר מועצת עיריית תל אביב-יפו ומחזיק תיק הלהט"ב איתי פנקס ארד מסר: "באווירה של התמודדות מורכבת עם הקורונה, החלטנו בעירייה ובמרכז הגאה לשלב בין אירועי גאווה צנועים יחסית שמזכירים שהמהפכה לא הושלמה ללא שיוויון מלא, לבין החזרת התקווה לא.נשים, לעסקים הקטנים ולכל מי שנפגעו. קשה לדמיין שילוב יותר מרים ומלא אופטימיות מאשר סטטיק, בן-אל ונסרין, שחברו אלינו בהפקה מוסיקלית מסקרנת עם פוטנציאל להפוך לאחד הלהיטים הגדולים של השנה".

"חביב אלבי" // עטיפת הסינגל
"חביב אלבי" // עטיפת הסינגל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר