האזינו: שיר הגאווה של סטטיק ובן-אל ונסרין
צפו בנסרין קדרי וסטטיק ובן-אל תבורי חוגגים גאווה ברחבי תל אביב עם שיר הגאווה הרשמי של העיר לשנת 2021
שיר הגאווה 2021:אמנם מצעדים וחגיגות לא יתקיימו במתכונתם הרגילה השנה מסיבות מובנות, אבלשיר הגאווההרשמי של עיריית תל אביב-יפו בכל זאת יוסיף לימי קיץ 2021 הרבה גאווה, תקווה וקצב. את השיר בביצוענסרין קדרי,סטטיק ובן-אל תבוריכתבו והלחינו סטטיק (לירז רוסו) וג'ורדי (ירדן פלג).
הקליפ ל"חביב אלבי" צולם בשלל לוקיישנים מעניינים בעיר העברית הראשונה, בהם עבודות הרכבת הקלה, אצטדיון בלומפילד ההולך ונבנה וגשר יהודית שנפתח לאחרונה. על העיצוב האמנותי אמון היה מלך חיי הלילה של תל אביב ואת הקליפם ביים רומן בוצ'אצקי.
•סטטיק ובן-אל ב"בוקר טוב אמריקה"
חבר מועצת עיריית תל אביב-יפו ומחזיק תיק הלהט"ב איתי פנקס ארד מסר: "באווירה של התמודדות מורכבת עם הקורונה, החלטנו בעירייה ובמרכז הגאה לשלב בין אירועי גאווה צנועים יחסית שמזכירים שהמהפכה לא הושלמה ללא שיוויון מלא, לבין החזרת התקווה לא.נשים, לעסקים הקטנים ולכל מי שנפגעו. קשה לדמיין שילוב יותר מרים ומלא אופטימיות מאשר סטטיק, בן-אל ונסרין, שחברו אלינו בהפקה מוסיקלית מסקרנת עם פוטנציאל להפוך לאחד הלהיטים הגדולים של השנה".
.jpg)