"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיר הגאווה של סטטיק ובן-אל ונסרין

אחרי שסיפרנו לכם לראשונה כי צמד הפופ הלוהט יבצע את שיר הגאווה של ישראל לשנת 2020, כעת אנו שמחים לבשר שנסרין תצטרף אליהם • "מתנה אמיתית, קשה לדמיין שילוב יותר מרים"

,עודכן
צילום: אמיר יהל, משה נחומוביץ' // ישירו גאווה. סטטיק ובן-אל תבורי ונסרין קדרי

סטטיק ובן-אלונסריןיבצעו את שיר הגאווה 2020.כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", הצמד נבחר לבצע את השיר, וכעת מודיעים בעיריית תל-אביב, כי נסרין מצטרפת אליהם. את השיר כתבו סטטיק והמפיק המוזיקלי, ג׳ורדי. הקליפ, שיצטלם בשבוע הבא, יתמקד בגיוון בקהילה.

איתי פנקס, חבר מועצת עיריית תל אביב-יפו ומחזיק תיק הגאווה: "באווירה של התמודדות מורכבת עם הקורונה, החלטנו בעירייה ובמרכז הגאה לשלב בין אירועי גאווה צנועים יחסית שמזכירים שהמהפכה לא הושלמה ללא שוויון מלא, לבין החזרת התקווה לא.נשים, לעסקים הקטנים ולכל מי שנפגעו.

"קשה לדמיין שילוב יותר מרים ומלא אופטימיות מאשר סטטיק, בן-אל ונסרין, שחברו אלינו בהפקה מוסיקלית מסקרנת עם פוטנציאל להפוך לאחד הלהיטים הגדולים של השנה. יחד עם קליפ עם הטאץ׳ הנדיר של שירזי והשותפות של פייסבוק - שיר וקליפ הגאווה העירוני הרשמי הוא מתנה אמיתית לעיר תל אביב-יפו ולכל מדינת ישראל.

"מתנה אמיתית לעיר תל אביב-יפו ולכל מדינת ישראל" // צילום: קוקו
"מתנה אמיתית לעיר תל אביב-יפו ולכל מדינת ישראל" // צילום: קוקו

טום לסטר, יו"ר התא הגאה בפייסבוק ישראל: "פייסבוק שמה לה למטרה לתת לכל אחת ואחד את הכלים לבנות קהילות על גבי הפלטפורמות שלנו ולקרב בין אנשים. קהילות הלהט"ב הן חלק אינטגרלי מפייסבוק ומכאן החשיבות שאנו רואים ביכולת שלנו לאפשר לגוונים השונים של הקהילות להיות אותנטיים ולהשמיע את קולם. דרך שיתוף הפעולה עם עיריית תל אביב-יפו והקהילה הגאה אנחנו רוצים לתת קול ובמה למגוון הקהילות ולהוציא אותן בגאווה החוצה אל מעבר למרחב הוירטואלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר