שף מאיר אדוני היה הראשון מבין השפים המובילים בארץ לפתוח מסעדות כשרות שלא נופלות ברמתן מהמסעדות הלא כשרות.
שתי המסעדות שלו נחשבו למסעדות הכשרות הטובות בארץ. משרד החוץ הצרפתי שמדרג את המסעדות הטובות בעולם אף דירג את בלו סקיי ולומינה כשתי המסעדות הטובות בארץ ללא קשר לכשרות. גומיו דירגה את בלו סקיי כמסעדה עם השירות הטוב בישראל.
לילך ספיר, מנכ"לית קבוצת כתית, מסרה כי, "לאחר שמונה שנות פעילות של המסעדות הכשרות שלנו במלון קרלטון, החליט המלון לא לפתוח בשלב זה את המסעדות. מסעדת ים הכשרה במלון קראון פלאזה בירושלים תיפתח בעוד מספר חודשים ספורים".
הבחירה של מאיר אדוני לפתוח את המסעדות במלון קרלטון שיפרה מאד את התדמית של המלון ושמה אותו על המפה הבין לאומית כי המסעדות היו בעלות שם בין לאומי. אדוני יפתח מחדש השבוע את לילה ברלין ותוך חודשים ספורים את מסעדת ים בירושלים. אין ספק שהמסעדות של אדוני יחסרו לקהל שמחפש חוויה קולינרית כשרה ברמה גבוהה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו