"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתוק: פופ אפ של טל שפיגל במלון בראון בת"א
שפיגל, שחי ונושם פטיסרי פריזאי בימים כתיקונם, חזר בעקבות הקורונה לישראל ופתח פופ אפ עם מיני מתוקים מפוארים מעשה ידיו
צילום: שי ניברג // פופ אפ טל שפיגל

מתוק: פופ אפ של טל שפיגל במלון בראון בת"א

שפיגל, שחי ונושם פטיסרי פריזאי בימים כתיקונם, חזר בעקבות הקורונה לישראל ופתח פופ אפ עם מיני מתוקים מפוארים מעשה ידיו

מאיה דרין
, עודכן

ימי הקורונה הפכו את הקערה על פיה, והשינוי המחייב באורח החיים מזמן לעיתים גם הזדמנויות נדירות. כמו למשל, טעימה ממעשה ידיו להתפאר של הפטיסיירטל שפיגל.

שפיגל, שחי ונושם פטיסרי פריזאי בימים כתיקונם, מי שמחזיק את אחד מחשבונות האינסטגרם המובילים בגזרת הפטיסרי הפריזאי- יוצר ופועל בתל אביב בימים אלה.

ואז הגיעה הקורונה ושערי השמים החלו נסגרים וכך גם כל עסקי המזון בפריז, לרבות הפטיסרי. שפיגל מיהר להזמין כרטיס טיסה לישראל, לא לפני שארז את אביזרי הקונדיטוריה שלו – שיהיה.

בשיאם של ימי הסגר והמגבלות החל למכור בשקט, בשט, לקהל מצומצם וחברי מיני מתוקים מפוארים מעשה ידיו. הביקוש היה פנומנלי והרשת התמלאה תיעודים נדירים של אלו ששפר עליהם מזלם וקיבלו לידם את מספר הנייד להזמנות. הקולקצייה היתה מצומצמת ואיכותית אך הכתה גלים ועשתה לעצמה שם.

צילום: שי ניברג
צילום: שי ניברג

כך נולד שיתוף הפעולה הנוכחי עם מלון בראון ברחוב קלישר בתל אביב. מלון בראון המעוצב כסלון שיקי משנות ה-50 מתהדר בחלל כניסה יפה ולו מטבח קטן שדרך חלונו השקוף ניתן לצפות בנעשה בו.

מיקום משגע לפופ אפ פטיסרי של טל שפיגל. שפיגל, איש מקצוע חסר פשרות עיצב לוגו המתכתב עם עולם הקעקועים שמאפיין את מראהו, ויצר קופסאות אריזה יפות בעלות ניחוח פריזאי מובהק.

הוא מרבה להשתמש בהשראות ישראליות ביצירה צרפתית לעילא ולעילא. הוא יודע לשלב זעתר, כוסמת, פיסטוק חלבי, מי וורדים ועוד קרמים כמו פלאן, קרמו, גנאש ושנטילי. את מגוון המתוקים המופלאים יוצר שפיגל יום ביומו, הם משתנים מדיי פעם בהתאם לתנובה עונתית וגחמות השף.

טארט אבסולוט שרי – 38 שקלים, בצק פריך שקדים, ביסקוויט ספוג יין דובדבנים, קונפי דובדבנים, דובדבנין טריים, טימין לימוני. טארט או שוקולה סאראסין – 38 שקלים. בצק פריך קקאו, פרלינה לוז וכוסמת עבודת יד, כוסמת אפויה, גנאש שוקולד 58%, שנטילי שוקולד נואזט אור – 35 שקלים,

צילום: שי ניברג
צילום: שי ניברג

בצק פריך קקאו, מרשמלו אגוזי לוז, קרמל חמאה מלוחה, אגוזי לוז קצוצים,שוקולד חלב, אבקת זהב,גאטו סיטרון יוזו – 25 שקלים לפרוסה או 110 שקלים לעוגה שלמה. בחושה לימון, סירופ יוזו לימון, קרם לימון יוזו, רושר אינספריישן יוזו, שוקולד לבן ואורז תפוח. קוקי בלונד – 25 שקלים.עוגית שוקולד צ׳יפס לבן, גנאש שוקולד קרמל, קרמל חמאה מלוחה, שברי פקאן, מרשמלו קרמל, שוקולד לבן, מלח אטלנטי.

שעות פתיחה:

ימים ראשון עד חמישי – 12:00 עד 18:00

יום שישי 10:00 עד 14:00

או עד גמר המלאי.

התשלום במזומן בלבד.

כתובת: מלון בראון, רחוב קלישר 25, תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...