"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

3 גברים חולצו ממערה ליד לנצרת

השלושה אותרו בשטח פתוח סמוך לכפר אכסאל • כוחות משטרה, צה"ל ולוחמי האש פעלו במשך שעות רבות כדי לחלצם בשלום

,עודכן
צילום: דוברות המשטרה // פעולות החילוץ הלילה

לאחר פעולות חילוץ ממושכות חולצו הלילה (שבת) שלושה תושבי נצרת ממערה בשטח פתוח ליד הכפר אכסאל הסמוך לנצרת. כוחות משטרה בשיתוף פעולה עם לוחמי האש וצה"ל הוזנקו למקום עם התקבל הדיווח.

במקביל הוקפצו כוחות משטרה לפזר את מאות הסקרנים אשר הגיעו למקום והפריעולפעולות החילוץשנערכו מספר שעות.

המערכה בה נלכדו הגברים // צילום: דוברות המשטרה
המערכה בה נלכדו הגברים // צילום: דוברות המשטרה

גבר כבן 40 פונה במצב בינוני כשהוא סובלמחבלת ראשלבית החולים האנגלי בנצרת, לכוד נוסף בשנות ה-30 לחייו פונה במסוק צבאי במצב בינוני לבית החולים רמב"ם בחיפה והגבר השלישי בשנות ה-40 לחייו פונה גם הוא במצב בינוני כשהוא סובל מחבלות בגפיים לבית חולים העמק בעפולה.

המחלצים פעלו במשך שעות ארוכות // צילום: דוברות המשטרה
המחלצים פעלו במשך שעות ארוכות // צילום: דוברות המשטרה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר