לראות ולקנא: האחוזות המדהימות של אד שירן

הכוכב האנגלי רכש 27 נכסי נדל"ן בסכום מטורף של 57 מיליון פאונד - ושילם עליהם במזומן • וזה המעשה הטוב שהוא עשה

אד שירן, צילום: אי.פי.אי

בזמן שרוב בני העשרים ממתינים להגרלות של מחיר למשתכן בשביל לפנטז על בית משלהם, הזמר הבריטי אד שירן בן ה-29 השלים לאחרונה רכישת נכסי נדל"ן בשווי של 57 מיליון פאונד או רבע מיליארד שקלים בשבילכם, שכוללים לא פחות מ-27 דירות, וילות ואחוזות, שמרביתן נמצאות באיזורים היקרים ביותר בלונדון. זה עדיין לא החלק המדהים: את כל הרכישות האלו הוא ביצע במזומן.

מושלם: טוב לב וגם עשיר. אד שירן // צילום: Getty Images
מושלם: טוב לב וגם עשיר. אד שירן // צילום: Getty Images
בין האחוזות אפשר למצוא את הנכס הצנוע שלו בעיר הולדתו פרמלינגהם, שנבנה על שטח של כמעט 65 דונמים, ומאחר שהליכה רגלית לשכנה לבקש חצי כוס סוכר יכולה לקחת יותר מדי זמן, דאג הזמר שהמשק הזה יוכל להתקיים באופן אוטרקי בלי עזרה חיצונית, וניתן למצוא שם חממות לגידול ירקות ופרחים, עדרים של פרות וכבשים, ולאחרונה הותקנה במקום כוורת, למקרה ששירן יזדקק לקצת דבש על מנת לשמור על מיתרי הקול. 

• מפגן הכוח של אד שירן

• Make it rain: אד שירן יותר עשיר מאדל

• שיא כל הזמנים: אד שירן עקף את U2

ואכן, מומלץ לו מאוד לשמור על מיתרי הקול שלו, מאחר שרק בשנה שעברה הם הכניסו לו סכום של 40 מיליון לירות שטרלינג. למרות שהסכום שהוציא שירן על נדל"ן בלבד שווה לתוצר מקומי גולמי של מדינת איים קטנה, עדיין מדובר באחוז נמוך יחסית משוויו של הזמר, שעומד על כ-200 מיליון פאונד, שמיקמו אותו כזמר העשיר ביותר בבריטניה מתחת לגיל 30.

כנראה שבתקופה האחרונה שכולנו נאלצנו להיסגר בביתנו, הרגיש שירן שקצת צפוף לו בבית, ולאחר בניית המשק החקלאי ובריכת שחייה ענקית (שהרי מי לא נהנה יותר להשתזף בבריכה מאשר ג'ינג'י בריטי?), הרמונט האחרון שלו כולל בנייה של כנסייה פרטית. 

מלבד כל השטחים שרכש הזמר הוא כנראה גם קנה לעצמו מקום קטן בגן עדן, לאחר שלאחרונה הצהיר שהוא מתכוון לשלם מכיסו את שכרם של כל העובדים בפאב שברשותו בנוטינג היל, בזמן שהם נאלצו לצאת לחופשה כפויה בעקבות נגיף הקורונה, בניגוד ללא מעט מסלבריטאי הממלכה, שדרשו שהמדינה תסבסד את החופשות לעובדים שלהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר