"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עפולה: פצעו אנוש גבר שהציק לכלבם
אב צעיר ובנו החורג נעצרו לאחר שתקפו בסכין ובאבן גבר שהציק לכלבם ביום העצמאות וזרק אבן לדירתם • נגד השניים הוגשו כתבי אישום
צילום: GettyImages // צילום אלוסטרציה

עפולה: פצעו אנוש גבר שהציק לכלבם

אב צעיר ובנו החורג נעצרו לאחר שתקפו בסכין ובאבן גבר שהציק לכלבם ביום העצמאות וזרק אבן לדירתם • נגד השניים הוגשו כתבי אישום

עדי חשמונאי
, עודכן

עפולה: צעיר בן 25 ובנו החורג בן ה-16 נעצרו לאחר שפצעו גבר אחר באורח אנוש, לאחר שהציק לכלבם וזרק אבן לדירתם. פרקליטות מחוז צפון הגישה כנגדם כתב אישום, ובקשה למעצר עד לתום ההליכים.

במוצאי יום העצמאות התקבל דיווח במוקד 100 על גבר (35) שנמצא בדירתו בעפולה, כאשר הוא פצוע בראש ובצוואר מדקירות ומצבו בינוני. בהמשך לאחר שפונה הקורבן לבית חולים "העמק" בעפולה, דווח כי מצבו התדרדר - והוא הוגדר כפצוע אנוש ופונה למרכז הרפואי "רמב"ם" בחיפה להמשך טיפול רפואי.

מחקירת המשטרה עלה כיביום העצמאותערכו הנאשם ובת זוגו "על האש" בסמוך לביתם, יחד עם בני משפחה נוספים. באותו זמן הגיע למקום הגבר שנדקר כשהוא בגילופין, והציק לכלב של משפחת הנאשם. בעקבות כך התנפל הנאשם על הקורבן, תקף אותו, הפילו לרצפה ולא הפסיק עד אשר הפרידו בין השניים והקורבן עזב את המקום.

בשעות הערב המאוחרות החליט הקורבן להתנקם בנאשם ובמשפחתו, והשליך שתי אבנים לעבר חלונות דירתם, כאשר אחת מהאבנים פגעה בסמוך למיטתו של הפעוט בן השנתיים של הנאשם, שישן באותה עת.

עם היוודע הדבר לנאשם החליט הוא יחד עם בנו החורג לפגוע בקורבן, והשניים הצטיידו בסכין יפנית ובאבן והגיעו לדירתו של הקורבן. הם דפקו על הדלת וכאשר היא נפתחה, עמד הקורבן כשסכין בידו. הנאשם ובנו לא נרתעו והחלו תוקפים בבעיטות ובאגרופים את הקורבן, כאשר הנאשם דוקר את הקורבן מספר פעמים בראשו והבן מטיח בו את האבן, עד אשר נפל המותקף נפל לרצפה מדמם. יצוין כי במהלך התקיפה ניסה הקורבן לדקור את הנאשמים, אך ללא הצלחה.

מהחקירה עלה כי השניים עזבו את המקום כאשר הקורבן מדמם על הרצפה, והנאשם דרש מבנו החורג למסור לו את נעליו במטרה להעלימן, ואמר לו: "לא ראית ולא שמעת כלום, אם לא תדאג לאחים שלך הקטנים אני ארצח אותך".

במהלך החקירה, לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות אותרה זהותם של שני החשודים, אב ובנו החורג. שני החשודים (25,16) נעצרו והובלו לתחנת המשטרה לחקירה. בהתאם להתפתחויות בחקירה מעצרם של הנאשמים הוארך מעת לעת על ידי בית משפט השלום בנצרת לבקשת המשטרה.

לאחר שחומר החקירה ומארג הראיות הועבר לפרקליטות מחוז צפון, הוגשו בבית משפט המחוזי בנצרת כנגד הנאשמים כתבי אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בעבירות של חבלה בכוונה מחמירה בצוותא, הדחה בחקירה ושיבוש מהלכי משפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...