"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: סופיה מצ'טנר ננעלה בשירותים

הדוגמנית הצעירה בסך הכל רצתה להחליף בגדים, אבל אז ננעלה בתא, מה שאילץ את חבריה להזעיק איש ריתוך כדי שיחלץ אותה משם

,עודכן
צילום: שי יחזקאל // סופיה מצ'טנר

כשאת דוגמנית מצליחה - המון דלתות נפתחות בפנייך. אתם יכולים לשאול אתסופיה מצ'טנר, שהתפרסמה לאחר שפרצה בגיל 14 כשדגמנה לבית האופנה "דיור", ומאז החלה לסלול לה דרך מרשימה למדי בזירת הדוגמנות המקומית ובעיקר הבינלאומית. אבל מתברר שלא תמיד כל הדלתות נפתחות בפנייך.

סופיה מצ'טנר ננעלה בשירותים

מצ'טנר בת ה-19 שמשרתת בימים אלה בצה"ל, ולצד שירותה ממשיכה לעבוד - גילתה דלת שנסגרה בפניה, או יותר נכון, ננעלה. בסרטון משעשע למדי שהעלתה היום (רביעי) הסוכנת של מצ'טנר, רותם, נראה כי הדוגמנית הצעירה ננעלה באחד מתאי השירותי בחדר כושר בחולון בו היא מתאמנת ולא הצליחה לצאת.

בתחילה נערך מבחוץ ניסיון לסייע לה להיחלץ מ"התא המפנק" שבו ננעלה באמצעים קונבנציונליים, אבל נראה שאלה לא הספיקו והיה צורך בהתערבות כירורגית יותר.

למרבה המזל, בחוץ עמד צוות של העירייה שבדיוק צבע את המדרכה והיה מצוייד בכלים המתאימים. לאחר עזרה של איש ריתוך, הדלת נפרצה ומצ'טנר יצאה משם, עדיין זקופה וגאה, תוך שהיא מצהירה בחיוך: "תובעת את המקום הזה".

רותם גור הסוכנת, התביעה בדרך?

"חס וחלילה :)".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר