בזוגות: נתניה תחזור להתאמן
בדומה למכבי חיפה, אשדוד ובית"ר, בהתאם למגבלות של משרד הבריאות, היהלומים יערכו אימונים ל-2 שחקנים בכל פעם • בית"ר ירושלים: הקבוצה החלה היום להתאמן בזוגות אחרי הפסקה של למעלה מחודש
מכבי נתניה תחזור מחר להתאמן במתכונת של 2 שחקנים בכל פעם, כפי שעושות מכבי חיפה, מ.ס. אשדוד ובית"ר ירושלים, בהתאם למגבלות של משרד הבריאות. השחקנים יגיעו להתאמן בזוגות קבועים עם מאמן הכושר יניב מדר.
כפי שפורסם לראשונה ב-'ישראל היום' בסוף שבוע שעבר השחקנים יאלצו לקצץ משכרם גם בעונה הבאה, כאשר המרוויחים הגדולים שבהם כמו טים הויבך, רועי קהת, גיא מלמד ואלמוג כהן, קיבלו דרישה להפחית חצי משכרם ויש חשש גדול שהם לא ימשיכו בעונה הבאה.
בית"ר ירושלים: הקבוצה החלה היום להתאמן בזוגות אחרי הפסקה של למעלה מחודש. השחקנים שגרים בירושלים התאמנו בבית וגן תחת המאמן רוני לוי ומאמן הכושר טלמו דה אנדרס, במתכונת של 2 שחקנים כל שעה, ואילו השחקנים שגרים מחוץ לעיר עשו זאת ברמת השרון עם המנהל המקצועי יוסי בניון, ועוזר המאמן חיים שאבו.

דן איינבינדר, הבוקר באימון // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים
צוותי האימון עבדו עם השחקנים על כושר, גמישות, נגיעות בכדור ובעיטות לשער קטן ללא שוער. הצוות ביקש לא פעם מהשחקנים להוריד הילוך על מנת שיוכלו לחזור בהדרגה לאימונים עם כדור. האימון החל בחימום וריצות מסביב למגרש ולאחר מכן נדרשו השחקנים לבצע סלאלומים עם הכדור ובלעדיו, מעבר בין תחנות ולאחר כשעה של אימוון עברו השחקנים למתיחות. שחקני הקבוצה ימשיכו באימונים בזוגות קבועים עד אשר יהיה ניתן להמשיך את אימונים בצורה סדירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו