"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צאו מהבאסה במסיבת הפסח הגדולה בארץ!
התגעגעתם לחגיגה אמיתית? • "ישראל היום", Yandex Music ודיג'יי סקאזי הביאו את המסיבה הכי גדולה של החג אליכם לבתים • צפו בחגיגה הגדולה
סקאזי | צילום: אלון שפרנסקי

צאו מהבאסה במסיבת הפסח הגדולה בארץ!

התגעגעתם לחגיגה אמיתית? • "ישראל היום", Yandex Music ודיג'יי סקאזי הביאו את המסיבה הכי גדולה של החג אליכם לבתים • צפו בחגיגה הגדולה

מערכת היום
, עודכן

עושים סדר בחג:"ישראל היום" ו-Yandex Music מזמינים אתכם להישאר בבית – ולצאת מהבאסה!

מוכנים להצטרף למסיבה הכי גדולה של חג הפסח 2020?הערב (מוצ"ש) בשעה 21:00 בואו להתמסר לסט האגדי שדיג'יי סקאזי הכין לכם במיוחד לחג - בלייב!

אבל החגיגה לא מסתיימת בזה!חברת Yandex Music תעניק לכל מי שיוריד את האפליקציה חודש מתנה בנוסף לחודש ההתנסות למצטרפים חדשים – סה"כ חודשיים מתנה לגולשי "ישראל היום"! את המתנה תקבלו באמצעות הכנסת הקוד MYParty בעת הרישום.

להורדת האפליקציה למכשיריאפל

להורדת האפליקציה למכשיריאנדרואיד

סקאזי מזמין אתכם למסיבה הגדולה של פסח! // צילום: אלון שפרנסקי
סקאזי מזמין אתכם למסיבה הגדולה של פסח! // צילום: אלון שפרנסקי

היוזמה של Yandex Music הגיעה בעקבות הרצון לשפר את מצב הרוח הלאומי בתקופה זאת. "מוזיקה מחברת בין אנשים וגורמת לשמחה והפצת אהבה", מוסרת מנכ"לית החברה אלכסנדרה איבנוב. "אנו בטוחים שסקאזי יקפיץ את האנשים ויגרום להם לרקוד ולשכוח קצת ממה שקורה סביב".

"בתור אחד שחזר מסיבוב הופעות בחו"ל ונכנס לשבועיים בבידוד בבית, אני מכיר על בשרי את התחושה הלא פשוטה להיות לבד בבית לאורך תקופה ארוכה", מסר דיג'יי סקאזי לקוראי "ישראל היום", "אבל כיום בעידן הדיגיטלי יש אפשרויות רבות להרים את האווירה בבית, לרקוד ולשמוח. ב-11 באפריל אני מגיע אליכם הביתה כדי להרים את כולם על הרגליים, הכנתי סט במיוחד לבידוד! נתראה".

קטלוג של 50 מיליון שירים // צילום: Yandex Music
קטלוג של 50 מיליון שירים // צילום: Yandex Music

Yandex Music היא אחת מאפליקציות הסטרימינג הגדולות בעולם עם קטלוג של יותר מ-50 מיליון שירים ומציעה מגוון של פלייליסטים אשר נערכו במיוחד לימים שבהם רוב האוכלוסייה נמצאת בבית. בנוסף לשירותי הסטרימינג הרגילים, האפליקציה, שהותאמה לחלוטין לקהל הישראלי, כוללת פיצ'רים ייחודיים נוספים, בהם זיהוי שירים (גם בעברית!) ושילובם ברשימת ההשמעה האישית, מנוע חיפוש בעברית, חיפוש שירים לפי מילים בתוך השיר, פלייליסטים אישיים באמצעות אלגוריתם חכם, מצגת עדכנית של השירים והאמנים הפופולריים ביותר בארץ וכן שיתופי פעולה עם פסטיבלים, הצעות ייחודיות למשתמשים ועוד.

אפליקציית Yandex Music הושקה בישראל בשנת 2018 וזמינה בשלוש שפות: עברית, אנגלית ורוסית. נכון לעכשיו, הפלטפורמה פועלת בתריסר מדינות והיא מונה יותר משלושה מיליון מנויים ברחבי העולם.

סלבס מתלוננים על בידוד באחוזות פאר

טלנובלה: "בית הנייר" בלתי ניתנת לצפייה

אלימות בוטה ברשת כלפי זוכת "האח הגדול"

הראפרים תרמו מאה אלף מסכות לאסירים

ישראל מחוברת: תרבות מקוונת לימי הקורונה

מאנה וצ'רוואני בדרך לבית המשפט?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...