רגע לפני השבת, אתם מוזמנים להכין עם נעמה קדוש לחמניות טחינה כשרות לפסח, עם טוויסט מפתיע ומעניין. וכאילו שזה לא מספיק, הן פשוטות להכנה ומכילות חמישה מרכיבים בלבד.
נעמה במתכון לחם טחינה ופסטו // עופר פריימן - Frames production
המתכון:
3 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
1 כף דבש
חצי שקית אבקת אפיה
קורט מלח (לא חובה)
רוטב פסטו (לא חובה)
הוראות הכנה: מערבבים הכל יחד פרט לרוטב פסטו, מוזגים לקאפקייקס, ובמרכז כל לחמניה שנים כפית פסטו. אופים בחום 180 מעלות למשך 10 דקות.
בהצלחה!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו