"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מ-100 אלף חולים ל-207 אלף ב-5 ימים: הקורונה משתוללת בארה"ב

בוושינגטון מעריכים כי רבע מיליון אמריקנים עלולים למות מהנגיף, שמתפשט בקצב שיא • בניו יורק מת אדם מקורונה בכל ארבע דקות • מושל פלורידה, רון דה-סנטיס, הורה לתושבים שלא לצאת מהבתים • תינוק בן שישה שבועות מת מסיבוכי קורונה בקונטיקט

,עודכן
רופאים מודאגים בארה"ב // צילום: איי.אף.פי

מטריד:מספר הנדבקים בנגיף הקורונה הכפיל את עצמו בתוך חמישה ימים! לאחר שביום שישי פרסם הממשל האמריקני כי מספר חולי הקורונה חצה את קו ה-100,000, היום (רביעי) פרסמו סוכנויות הידיעות בארה"ב כי גורמי הממשל מסרו שיש כעת למעלה מ-207,000 חולים מאומתים ברחבי המדינה. בניו יורק הגיע קצב התמותה לאדם אחד בכל ארבע דקות.

צילום: רויטרס

הערכת המומחים בארה"ב כרגע היא כי מספר המתים במדינה יעמוד על כרבע מיליון, הערכה שאינה רחוקה מהערכת ממשלו של טראמפ – בבית הלבן דיברו אתמול על 100-250 אלף מתים כתוצאה מהנגיף. ובשורה קשה שהגיעה הערב מקונטיקט - מושל המדינה, אישר הערב את הידיעה העצובה כי תינוק בן שישה שבועות מת מסיבוכים של מחלת הקורונה באחד מבתי החולים באזור הארטפורד.

ארה"ב היא כעת המדינה עם הכי הרבה מאובחני קורונה בעולם, כאשר בניו יורק לבדה יש כ-76,000 חולים מאומתים, מה שהיה ממקם אותה במקום השישי בעולם אילו הייתה מדינה עצמאית. אפילו הנשיא טראמפ הודה כי אמריקנים רבים עוד צפויים לאבד את חייהם, גם אם כולם ימלאו את ההנחיות באדיקות.

בינתיים, מושל פלורידה, רון דה-סנטיס, החליט לנטוש את כל הצעדים המינוריים שנקט, והורה על הנחיה גורפת לתושבי המדינה שלא לצאת מהבית במטרה לעצור את התפרצות הנגיף. סגן נשיא ארה"ב, מייק פנס, הצהיר כי "לפי מודלים שנבדקו על ידי מומחים, ייתכן שאיטליה היא המדינה הדומה ביותר לארה"ב מבחינת התפשטות הנגיף". הצהרה מעט מטרידה, ללא ספק.

סוכנויות הידיעות בארה"ב ידעו גם לדווח כי ההתפרצות המדאיגה האחרונה במדינה נרשמה בניו ג'רזי. גם משרד הבריאות האמריקני כבר הודה כי ההתפרצות בניו ג'רזי היא חריפה במיוחד, לא שמישהו נזקק לאישור כזה, בשעה שבתי חולים ברחבי המדינה כבר מבקשים מחברות שמפעילות אמבולנסים שלא להביא חולי קורונה חדשים אל פתחם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר