"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"מפלצת מרושעת": העובדים של אלן שוברים שתיקה
יוזמה בטוויטר סחפה המונים לפרסם סיפורי זוועה על המנחה הוותיקה • האם דמותה החייכנית היא רק כיסוי לאדם המרושע שהיא באמת?
צילום: GettyImages // השטן לובשת חליפות מכנסיים? אלן דג'נרס

"מפלצת מרושעת": העובדים של אלן שוברים שתיקה

יוזמה בטוויטר סחפה המונים לפרסם סיפורי זוועה על המנחה הוותיקה • האם דמותה החייכנית היא רק כיסוי לאדם המרושע שהיא באמת?

,עודכן

זאב בעור דג'נרס:מנחת הטוק שואו האמריקנית המצליחה אלן דג'נרס אולי משדרת על המסך חום ואהבה, אבל לא מעט אנשים שטוענים שמאחורי הקלעים היא מרושעת ואכזרית.

הכל התחיל כשהקומיקאי האמריקני קווין פורטר קרא לגולשים בטוויטר לשתף בסיפורי זוועה על מנחת הטוק שואו, והבטיח לתרום שני דולר לבנק המזון על כל סיפור אמיתי. אבל מה שנשמע אולי כקריאה תמימה וחסרת חשיבות לפעולה נגד אחת הנשים החזקות בעולם הבידור, כי אחרי הכל – אין סלב אמיתי בלי אנשים צרי עין שיתנכלו לו, הפך במהרה למבול של קובלנות וסיפורי זוועה על המנחה הוותיקה.

נמאס לו לשתוק. קווין פורטר // צילום: GettyImages
נמאס לו לשתוק. קווין פורטר // צילום: GettyImages

"עכשיו אנחנו צריכים קצת אדיבות, אתם יודעים, בדיוק כמו זו שאלן דג'נרס מדברת עליה", כך נפתח הציוץ שהעלה פורטר לפני שלושה ימים, "אלא שהיא ידועה לשמצה כאחד האנשים המרושעים בעולם", הפתיע והוסיף: "הגיבו לפוסט הזה עם הסיפורים הכי שערורייתיים ששמעתם עליה, ועל כל סיפור אמיתי אתרום שני דולר לבנק המזון בלוס אנג'לס", סיים את הציוץ.

Right now we all need a little kindness. You know, like Ellen Degeneres always talks about!



She’s also notoriously one of the meanest people alive



Respond to this with the most insane stories you’ve heard about Ellen being mean & I’ll match every one w/ $2 to@LAFoodBank

— Kevin T. Porter (@KevinTPorter)March 20, 2020

הציוץ הפך תוך שעות לוויראלי, כשעשרות גולשים חלקו סיפורים על התנהגותה המרושעת והאכזרית, כביכול, של דג'נרס. "יש לה אף מאד רגיש", צייץ גולש, "אז כולם חייבים ללעוס מסטיק לפני שמדברים איתה. אם היא חושבת שאתה מסריח, אתה נשלח הביתה להתקלח".

גולשת אחרת סיפרה כי היתה המלצרית במסעדה אליה הגיעה דג'נרס עם בת זוגה פורשיה דה רוסי, וכמעט פוטרה לאחר שהמנחה התלוננה על כך שהלק שעל ציפורניה היה מקולף.

כמעט גרמה לפיטורי מלצרית בגלל לק מקולף. דג'נרס ובת זוגה פורשיה דה רוסי // צילום: GettyImages
כמעט גרמה לפיטורי מלצרית בגלל לק מקולף. דג'נרס ובת זוגה פורשיה דה רוסי // צילום: GettyImages

גולשת נוספת כתבה בציניות: "כשאתה עובר לגור בלוס אנג'לס, שני דברים קורים: אתה מקבל דו"ח תנועה ואתה פוגש מישהו שעבד עם אלן והוא מספר לך איזו מפלצת היא".

גולשים נוספים סיפרו כי דג'נרס (62) שמטיפה לא פעם לאימוץ חיות, נוטה לאמץ גורים של כלבים וחתולים, אך ברגע שהם כבר לא קטנים וחמודים, היא מכריחה את העובדים שלה לאמץ אותם, ומי שמסרב - מפוטר.

לאחר יומיים בהם צבר הציוץ עשרות סיפורים, פורטר הודה כי הוצף לחלוטין ואיבד את היכולת להבין מה אמיתי ומה לא. הוא עדכן כי עיגל את מספר הסיפורים ל-300 ותרם 600 דולרים לבנק המזון, כפי שהבטיח.

אחת הנשים החזקות בעולם הבידור. דג'נרס // צילום: GettyImages
אחת הנשים החזקות בעולם הבידור. דג'נרס // צילום: GettyImages

בין עשרות הציוצים והסיפורים בציוץ שזכה ליותר מ-38 אלף לייקים ו-5.5 אלף ריטוויטים, היו גם גולשים שזעמו על ה"יוזמה" וטענו כי מדובר במעשה בריונות מכוער וחסר רגישות במיוחד בזמנים קשים כאלה.

כאמור, דג'נרס נחשבת לאחת הנשים החזקות ביותר בעולם הבידור. מדי שנה היא ניצבת בפסגת המנחים המרוויחים ביותר בעולם, ושוויה מוערך ביותר מ-330 מיליון דולר.

למרות הסערה שיצר ברשת, דג'נרס לא התייחסה לפוסט ולא נמסרה תגובה רשמית מצדה או תגובת מקורבים אליה.

"מנותקת מהמציאות": הרשת נגד גל גדות

ליאור שליין שילם מכספו את משכורות העובדים

כך הפך YNWA להמנון הקורונה בעולם

האם דיסני חזו את משבר הקורונה?

שירי מימון הפרה את כללי הסגר והותקפה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו