"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שאקירה ולופז יופיעו במחצית הסופרבול

צמד הדיוות הלטיניות ישתפו פעולה במופע המחצית באירוע הספורט המוביל של השנה שיתקיים בשני בפברואר ויופק על ידי חברת ההפקות של ג'יי זי

,עודכן
לופז. בדרך לסופרבול // צילום: קוקו

נא לפתוח יומנים:מופע המחצית של הסופרבול צפוי להיות לוהט במיוחד השנה.

ליגת הפוטבול האמריקאית ה-NFL וחברת ההפקות של ג'יי זי שתפיק את האירוע אישרו את הידיעה.

"פעם ראשונה על הבמה. הבמה הכי גדולה בעולם", צייצה רשת הטלוויזיה פוקס בחשבון הטוויטר הרשמי שלה. "ברוכות הבאות ג'יי לו ושאקירה למופע המחצית של פפסי".

גם ג'יי לו ושאקירה לא פספסו את ההזדמנות לקדם את שיתוף הפעולה המרגש וצייצו אמש (חמישי) במקביל בטוויטר ובאינסטגרם שלהן לצד תמונת היח"צ משותפת: "הולכות להצית את העולם", צייצה לופז. שאקירה הוסיפה: "זה לא נהיה יותר גדול מזה".

"מאז שראיתי את דיאנה רוס מעופפת לשמיים במופע המחצית חלמתי להופיע במופע הזה. עכשיו זה אפילו מיוחד עוד יותר, לא רק בגלל שזו יום הולדת המאה של ה-NFL, אלא בגלל שאופיע עם זמרת לטינית נוספת. אני לא יכולה לחכות כבר להראות מה אנחנו יכולות לעשות על הבמה הגדולה בעולם", צייצה לופז.

עבור שאקירה החגיגה תהיה גדולה אף יותר, שכן האירוע נופל על יום הולדתה ה-43.

" זה כבוד גדול להופיע על אחת הבמות הגדולות בעולם לצד זמרת המייצגת לטיניות מארה"ב והעולם", כתבה שאקירה בהצהרה משלה לעיתונות והוסיפה: "והדובדבן הוא שזה שזה קורה ביום הולדת שלי.זה חלום אמריקאי אמיתי ואנחנו ניתן הופעה של פעם בחיים".

מופע המחצית יתקיים באצטדיון הארד רוק במיאמי ב-2 בפברואר.

הכי מתוק: הסלבס שסוגרים שנה דבש

בוטים וארדואניזציה: מילות השנה תשע"ט

שאקירה וג'ניפר לופז יופיעו במחצית הסופרבול

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר