"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דמי מור: אמי מכרה אותי לאנס בגיל 15
בתוכנית "בוקר טוב אמריקה", סיפרה השחקנית כי האם האלכוהוליסטית סרסרה בה תמורת 500 דולר • "זה היה אונס וזו הייתה בגידה"
דמי מור (ארכיון)| צילום: AP

דמי מור: אמי מכרה אותי לאנס בגיל 15

בתוכנית "בוקר טוב אמריקה", סיפרה השחקנית כי האם האלכוהוליסטית סרסרה בה תמורת 500 דולר • "זה היה אונס וזו הייתה בגידה"

,עודכן

בגילוי לב מזעזע,דמי מורחושפת בספרה החדש Inside Out, כי בגיל 15 נאנסה על ידי גבר ששילם לאמא שלה 500 דולר. בריאיון לתוכנית הבוקר בוקר טוב אמריקה, סיפרה מור (56),כי אימה האלכוהוליסטית וירג'יניה קינג, נהגה לקחת אותה איתה לברים כבר מגיל צעיר כדי למשוך תשומת לב מגברים. באחד הלילות, כך סיפרה, גבר שהיה לו מפתח לביתן אנס אותה בידיעת האם ולאחר מכן שילם לה 500 דולר.

שוד ושבר: טהוניה בעקבות ליהיא גרינר

קים קרדשיאן מובכת בטקס האמי

הפרק הכי טוב של "חברים": הצביעו בגמר!

המפץ השני: הסדרה החדשה של שלדון ואיימי

"זה היה אונס וזו הייתה בגידה", כתבה בספר. בריאיון מור סיפרה כי לאחר מעשה האונס, האנס שאל אותה איך ההרגשה להיות מסורסרת על ידי אימה תמורת 500 דולר.

כשנשאלה על ידי מנחת התוכנית דיאן סוייר האם לדעתה אימה מכרה אותה במכוון לאותו גבר עבור סקס, ענתה שאינה בטוחה. "עמוק בלב אני לא מאמינה שזו הייתה עסקת מכירה מכוונת, אבל עדיין, היא אישרה לו גישה אליי ושמה אותי במצב מסוכן".

הרומן הלסבי של דמי מור

הגילוי המזעזע הזה הוא חלק מסדרה של פרטי מידע אינטימיים מחייה של מור, שמקדמת בימים אלה את ספרה החדש, בו היא חושפת בין היתר גם אתמערכת היחסים המורכבתשניהלה עם הגרוש שלה, השחקן אשטון קוצ'ר, שכללה בגידות ושלישיות.


חושפת הכל בספרה החדש. דמי מור // צילום: AP

או מיי גאד: כך נראית היום ג'אניס מ"חברים"

25 שנה ל"חברים": פרויקט מיוחד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו