"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתוק מדבש: נועם טור תורם לחיילים

רגע לפני ראש השנה, נועם טור, דבוראי מומחה וסלב מתוק, מתגייס למען חיילים נזקקים ומשפחותיהם ותורם מאה צנצנות דבש מהמשק הפרטי שלו

,עודכן
צילום: מתוך האינסטגרם //

הכל דבש:רגע לפני ראש השנה,נועם טורמתגייס למען חיילים ותורם 100 צנצנות דבש ממשק המשפחה למשפחות של נזקקים מגדוד דוכיפת.

גנץ אצל אופירה וברקו: "ראש הממשלה הבא?"

או מיי גאד: כך נראית היום ג'אניס מ"חברים"

25 שנה ל"חברים": פרויקט מיוחד


"טוב לב זה הדבר הכי מרגש בעולם" // מתוך האינסטגרם

"אין בעיה, מכין לך 100 צנצנות דבש, אמר לי נועם בחיוך המבויש ומיהר לנתק": כך חשפה אתמול (ה') בפוסט שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה שדרנית הרדיו הדר מרקס, את תרומתו של טור ל-100 משפחות של חיילי דוכיפת לקראת ראש השנה.

טור מוכר לרבים כבוגר "הישרדות", כדוגמן וכבן זוגה של קרן פלס, אך מלבד זאת הוא גםדבוראי מוסמךשהמשיך את דרכו של אביו במכוורת המשפחתית משק טור, ואף נבחר לאחד מארבעים הצעירים המצליחים בחקלאות.

כמובן שהגולשים לא יכלו להישאר אדישים למחווה המתוקה, והפוסט שזכה למעל לאלף לייקים הוצף בתגובות אוהבות לטור: "מלך", "אלוף", מהמם" פרגנו הגולשים, "לא ידעתי שמלבד קול ערב וחוש הומור הורס, ניחנת גם בלב גדול ונכון לעזור לזולת", הוסיפה אחרת, וגולשת נוספת סיכמה את התחושות של כולנו: "הכי הגיוני שהמתוק הזה יתעסק עם דבש. איזה אלוף".


נועם טור חקלאי פורץ דרך // צילום: איקי מימון

אופירה לא נחה: "אמון זה כמו נייר"

גילי נגד אופירה: "אני נגעל ממך"

אופירה ואייל גולן: הציטוטים הגדולים

"לינץ' ושקרים": דנית ואליאב מתפוצצים ברשת

שחר מ"מאסטר שף": "אני טעם נרכש"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר