הצבא צועד על קיבתו, אמרו נפוליאון בונפרטה, אבל למרות שהוא התכוון למזון, אין ספק שגם לצעידה יש חלק לא קטן בעבודת הצבא. לכן, לא מפתיע שצה"ל משקיע לא מעט כסף באימון הרגליים ובסיוע לחיילים לרכוש ציוד ספורט על מנת שיוכלו להתאמן למערכה הבאה, וכעת גם במותגים שיעלו חיוך על פני החיילים והלוחמים.
אדידס, ריבוק ופוט לוקר, יצטרפו החל מהיום (ראשון) למגוון הרשתות שבהן יכולים חיילים לרכוש באמצעות כרטיס הכוכבים. בנוסף לשימוש בנקודות ובכרטיס הכוכבים, תינתן הנחה נוספת של של כ-25 אחוזים על מגוון מוצרים. חברות אלו מצטרפות למגוון חברות נוספות שמעניקות כבר תקופה הנחות לחיילים.
בין הרשתות שבהן ניתן לרכוש ציוד באמצעות נקודות (לאנשי קבע) וכוכבים (לחיילים בסדיר) – מגה ספורט, גלי, המשביר לצרכן, ריקושט, אאוטסיידרס שבילים, דלתה, רוזן ומינץ, ווי שוז, מצמן את מרוץ ו-H&O.
״מרכז הציוד באגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה חרט על דגלו את סוגיית החדשנות ושיפור חוויית המשתמש", אמר מפקד מרכז הציוד בצה"ל, אלוף משנה שגיב שרביט. "מדובר בצעד נוסף, מבין רבים שהובלנו בשנה החולפת, אל עבר מימוש התפיסה הזו. הדבר מאפשר לכל חייל וחיילת ליהנות ממגוון רחב יותר, זול ונגיש יותר של מוצרים ואנו נמשיך לפעול למתן מעטפת לוגיסטית איכותית לכל חייל ומשרת קבע".
"מדובר במכרז גדול, ארוך טווח שמהווה מהפכה צרכנית של ממש", הדגיש סמנכ"ל וראש מנה"ר במשרד הביטחון, אל"ם (מיל') אבי דדון. "המכרז הרחיב את הפריסה הגאוגרפית, הגביר את התחרות ובראש ובראשונה ייתן למתגייסים, לחיילים ולמשרתי הקבע את המענה המיטבי לו הם זקוקים: זמינות, איכות ומגוון".
