"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תמונה נדירה: כשארז פגש את אברי
לפני 30 שנה הם היו בלתי נפרדים, אך מאז דרכיהם התפצלו • תפסנו את אברי גלעד וארז טל עם גופיות לבנות בפגישת מחזור
צילום: אביב חופי // פגישת מחזור

תמונה נדירה: כשארז פגש את אברי

לפני 30 שנה הם היו בלתי נפרדים, אך מאז דרכיהם התפצלו • תפסנו את אברי גלעד וארז טל עם גופיות לבנות בפגישת מחזור

ערן סויסה
, עודכן

טלוויזיה חפיף:בסוף שנות השמונים הם שידרו יחד בגל"צ, בתחילת שנות התשעים הם היו צמד קומיקאים עם תוכנית מערכונים הזויה – "העולם הערב", שהפכה לקאלט, אך מאז התפצלה דרכם, תכילה לזכייניות שונות ומאוחר יותר גם לערוצים שונים.

קייטי פרי הורשעה בהפרת זכויות יוצרים

שיא היעדר המוסר: בקרוב בקפריסין?

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

ארז טלואברי גלעד, פעם צוות מנצח והיום סוג של מתחרים, נפגשו בסוף השבוע בהשקת פארק הנינג׳ה הרשמי בהיכל שלמה בתל אביב אליו הגיעו סלבס רבים עם בני משפחותיהם לגלות מי הנינג׳ה האמיתי בבית.

הפארק בתל אביב הוא האחרון להפתח מבין ארבעה פארקים רשמיים שנפתחו בראשון לציון, חיפה, ירושלים ותל אביב, שיהיו פתוחים בכל חודש אוגוסט.

מלבדם הגיעו גם השורדת במיל׳ אירה דולפין, קארין גורן, אלכס אינשטיין, אריק זאבי, רותם אבוהב, ליאם גולן, ניב רסקין, יואב לימור, סאבלימינל, מירב מילר ועוד.


מה יהיה? יהיה חלש. ארז טל ואברי גלעד // צילום: אביב חופי

כאילו זה היה אתמול // צילום: אביב חופי

ישראל אדם, ארז טל ואברי גלעד // צילום: אביב חופי

צפו: ג'ניפר לופז מטיילת בישראל

מגעים להבאת סלין דיון להופעה בישראל

מרגול תחליף את רני רהב?

הצלם הישראלי של "מהיר ועצבני"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...