"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בראון חידש חוזה בהפועל ירושלים

האדומים מעיר הבירה החליטו לממש את האופציה על השחקן שהגיע בקיץ שעבר מגלבוע/גליל • בראון: "כיף להישאר במועדון"

, עודכן
צילום: באדיבות הפועל ירושלים // נשאר אדום. ג'ייקובן בראון

הפועל ירושלים מימשה את האופציה על ג'ייקובן בראון לעונה הבאה ואף האריכה את חוזהו בעונה נוספת עד קיץ 2021.

בראון בן ה-29 הגיע לבירה בקיץ 2018 מהפועל גלבוע/גליל והעמיד במהלך העונה החולפת ממוצעים של 10.4 נקודות ו-4.6 אסיסטים ב-21.5 דקות למשחק בליגת ווינר סל. הוא היה מהבולטים בשורות הקבוצה במשחקי גביע המדינה בו זכתה הקבוצה עם לא פחות מ-20.7 נקודות יחד עם 4.7 ריבאונדים ו-4 אסיסטים במשחקי הגביע. בליגת האלופות של פיב"א רשם הגארד ממוצעים של 8.9 נקודות ו-4.2 אסיסטים למשחק.

בראון מצטרף לג'יימס פלדין וטיישון תומאס שחתומים בקבוצה לשתי העונות הבאות. בקרוב יממשו הירושלמים גם את האופציה בחוזהו של תמיר בלאט ויקבלו החלטה את מי להשאיר – יוגב אוחיון או תמיר בלאט.

ג'ייקובן בראון אמר לאתר הרשמי של המועדון: "כיף לחזור לכאן גם בשנה הבאה. יש לנו חבורה נהדרת של אנשים שממשיכה, הרבה עבודה לעשות ומשימות להשלים. יאללה הפועל".

מאמן הקבוצה, עודד קטש, הוסיף : "ההחתמה של ג'ייקובן מחזקת את ההמשכיות שאנחנו רוצים לייצר עם מי שהובילו את הקבוצה לעונה שכולנו נהנינו ממנה. אני אוהב מאוד את JB כי מעבר ליכולות הכדורסל הנהדרות הוא מביא איתו המון תשוקה למשחק ומדביק בה את כולם ואני בטוח שהשנה נראה ממנו דברים גדולים עוד יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר