"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכיר בשב"ס מואשם בהטרדת מינית
סגן מפקד כלא "רימון" לשעבר מואשם בביצוע מעשים מגונים והטרדה מינית של סוהרות • הציע סיוע כלכלי לסוהרת בתמורה ללינה משותפת
אסיר הצית מזרן בתאו בבית הסוהר ניצן (צילום אילוסטרציה) // צילום: יהושע יוסף

בכיר בשב"ס מואשם בהטרדת מינית

סגן מפקד כלא "רימון" לשעבר מואשם בביצוע מעשים מגונים והטרדה מינית של סוהרות • הציע סיוע כלכלי לסוהרת בתמורה ללינה משותפת

גדי גולן
, עודכן

פרקליטות מחוז דרום הגישה כתב אישום לבית משפט השלום בבאר שבע נגד נביל עראידה, סגן גונדר בשב"ס ששימש בין היתר כסגן מפקד כלא "רימון", בגין ביצוע עבירות של מעשים מגונים והטרדה מינית כלפי שתי סוהרות שהיו תחת פיקודו.

על פי כתב האישום, עראידה הציע לסוהרות הצעות מיניות חוזרות ונשנות, וכן ביצע מעשה מגונה. במסמך נכתב כי הנאשם הושיב את אחת הסוהרות על ברכיו בניגוד לרצונה והעיר לה הערות בעלות אופי מיני במשך תקופה ארוכה, גם לאחר שהתמנה לסגן מפקד כלא רימון במהלך השנה האחרונה. בנוסף, הציע לסוהרת שנקלעה לקשיים כלכליים סיוע בשכר דירה, אם תסכים שיבוא לישון אצלה. מדובר באירועים שקרו במהלך השנים 2013-2014, וכן באירוע משנה שעברה.

בעקבות החשדות שעלו כלפיו ופתיחת החקירה, הורחק עראידה למשך עשרה ימים ממתקני שב"ס.

פרשה נוספת של הטרדת סוהרות על ידי בכיר בשב"ס נחשפה לפני כחצי שנה, כאשר מפקד כלא ניצן נחקר במשרדי להב 433 בעקבות תלונת סוהרת כי תקף אותה מינית. בעקבות החקירה שנפתחה נגדו הוא הועבר מתפקידו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...