"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אב טרי חשף ילודים לחצבת באיכילוב
האב שהה עם בת זוגו במחלקת היולדות, ואחרי כמה ימים אובחן כחולה בנגיף ואושפז בבית החולים שיבא • התינוקות ששהו בתינוקייה באותו הזמן יחוסנו
תינוקות נחשפו לחצבת (אילוסטרציה) | צילום: Getty Images

אב טרי חשף ילודים לחצבת באיכילוב

האב שהה עם בת זוגו במחלקת היולדות, ואחרי כמה ימים אובחן כחולה בנגיף ואושפז בבית החולים שיבא • התינוקות ששהו בתינוקייה באותו הזמן יחוסנו

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן

לפני כחמישה ימים שהה אב טרי במחלקת היולדות בבית החולים איכילוב. לאחר השחרור, הוא אושפז בבית חולים שיבא שם אובחן כחולה בחצבת. המקרה דווח היום (ראשון) לבית החולים על ידי משרד הבריאות.

לשכת הבריאות המחוזית תפנה בימים הקרובים להורים של התינוקות ששהו בזמן זה בתינוקייה לקבלת חיסון בהתאם להנחיות. התינוקות הבודדים שנשארו עדיין באשפוז חוסנו היום. לאף אחד מהתינוקות לא נשקפת סכנה מהחשיפה או מהחיסון.

עוד בנושא:

מגפת החצבת - עכשיו על שולחן מבקר המדינה

חצבת בניו יורק: ראש העיר הכריז על מצב חירום

חצבת בטיסת אל על: דיילת במצב קשה

ביהמ"ש הכריע: הילדה תחוסן נגד חצבת

בבית החולים הדגישו שמדובר באירוע שחלף ואין לו שום משמעות ליולדות שמגיעות כעת לבית החולים.

כמו כן, העובדה שהאב ובת זוגו היולדת שהו בחדר פרטי כמו רוב היולדות באיכילוב, הקטינה את עוצמת החשיפה הפוטנציאלית.

בפוסט שפרסם האב הטרי בפייסבוק, כתב שנדבק בחצבת, וטען שבית החולים שיבא ביקש לשחרר אותו מהבידוד לביתו שבו נמצא התינוק הקטן, או לנסיעה ברכבת לאמו שבחיפה. "הם אמרו לי לשים מסכה על הפנים ולנסוע ברכבת", טען.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...