"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווה לדיווה: שיר חדש וסולחה היסטורית
יותר מעשרים שנה לאחר הפדיחה הגדולה באירוויזיון 1999 שהתקיים בירושלים, הזמרת הישראלית והזוכה השבדית שמו את הנפילה מאחור והקליטו יחד שיר חדש • האזינו
צילום: צילום מסך // דנה ושארלוט

דיווה לדיווה: שיר חדש וסולחה היסטורית

יותר מעשרים שנה לאחר הפדיחה הגדולה באירוויזיון 1999 שהתקיים בירושלים, הזמרת הישראלית והזוכה השבדית שמו את הנפילה מאחור והקליטו יחד שיר חדש • האזינו

ערן סויסה
, עודכן

דנה אינטרנשיונל ושארלוט פרלי שמות את הפדיחה מאחור:אירוויזיון 1999 זכור במיוחד, בגלל הרגע שבודנה אינטרנשיונלהתבקשה להעביר את הגביע לזוכה משבדיה, הזמרת שארלוט. מה שהיה אמור להיות ה-רגע שציפתה לו הזוכה, נגמר בזה שאינטרנשיונל השתטחה על הרצפה וגנבה את ההצגה.

• רוצים להישאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

• מצביעי ימין: יש להשקיע יותר באירוויזיון

• אירוויזיון 2019: האמנים שיגיעו לישראל

• קוראי "ישראל היום" קבעו: לא משלמים על האירוויזיון

עשרים שנה והרבה חילופי מבטים קרים עברו מאז. דנה ושרלוט נפגשו מספר פעמים בהזדמנויות שונות, אבל שרלוט הקפידה להתעלם מדנה בשל אותו אירוע מצער.

אמש (ש') הן סוף סוף סגרו מעגל. הדיווה שלנו הוזמנה לתוכנית המלודי פסטיבלן הנחשבת לפופולרית ביותר בשבדיה, לככב בחלק האמנותי בו ביצעה, איך לא, את "דיווה" כמובן.

• דנה אינטרנשיונל תוקפת את נתניהו

אבל זה לא הכל. פרט לסולחה ההיסטורית, שתי הזמרות ביצעו יחד בבכורה עולמית את השיר "Diva to Diva" בקדם-אירוויזיון השבדי.

• הצעד הענק הבא של אסף גורן

• מה הסיבה לריב הגדול של אופירה וברקו?

• מחוץ לבית: נטלי דדון סוגרת חשבון עם הדיירים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...