"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבישי עברי מתנצל על תשדיר הקברים של הליכוד

איש התקשורת וקמפיינר הליכוד הביע את התנצלותו על סרטון התעמולה נגד גנץ • "הכאב של השכול הוא מה שהניע אותי מלכתחילה וכל מי ששותף לכאב הזה הוא אחי, בלי קשר לדעותיו"

,עודכן
אבישי עברי בסרטון הליכוד TV

קמפיינר הליכוד, איש התקשורת אבישי עברי התנצל הבוקר (שישי) עלתשדיר התעמולהנגד גנץ שבו הוצגו קברים של חללי צה"ל.

"הכאב של השכול הוא מה שהניע אותי מלכתחילה לעסוק בתחום הזה ולהשפיע פוליטית", כתב עברי בטוויטר. "כל מי ששותף לכאב הזה הוא אחי, בלי קשר לדעותיו, והלואי שמי שנפגע מהסרטון יראה בהתנצלות הזאת התנצלות אישית".

עברי הוסיף כי "עד כה נבצר ממני לכתוב כאן דבר אחד שחשוב לי יותר מלהיות צודק בוויכוח הפוליטי: אני מתנצל בכנות בפני כל משפחה שכולה שנפגעה מהסרטון שעלה בליכוד טי וי".

כזכור, עברי הוביל והיה הדובר בתשדיר הליכוד ששודר באינטרנט במסגרת הליכודTV, בו הוצג קטע התוקף את ראש מפלגת השמאל-מרכז בני גנץ תחת הסיסמה: "גנץ זה שמאל, ושמאל זה מסוכן", על רקע צילום מצבות של חללי צה"ל בבית עלמין צבאי.

כצפוי, הסרטון עורר תגובות קשות הן במערכת הפוליטית והן במדיה החברתית ומצד המשפחות השכוחות. ראש הממשלה נתניהו דווח על המקרה, והנחה למחוק מיד את הסרטון ולתחקר את האירוע, אותו הגדיר כ"תקלה מצערת". נתניהו גם הורה לנקוט צעדים כדי שהדבר לא יחזור על עצמו. הסרטון הורד, ומהליכוד נמסר כי האחראים על התשדיר הושעו מתפקידם.

אהלן. עד כה נבצר ממני לכתוב כאן דבר אחד שחשוב לי יותר מלהיות צודק בויכוח הפוליטי: אני מתנצל בכנות בפני כל משפחה שכולה שנפגעה מהסרטון שעלה בליכוד טי וי

— Avishai Ivri (@ivri99)March 1, 2019

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר