"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסרטון והסערה: רה"מ הורה להסיר מהרשת את התשדיר שתקף את גנץ

בסרטון אומר הקריין: "גנץ זה שמאל, ושמאל זה מסוכן", כשברקע מופיע בית קברות צבאי • יו"ר כחול לבן בתגובה לנתניהו: "תתנצל בפני המשפחות השכולות"

,עודכן
הסרטון של הליכוד TV

סרטון של הליכוד ששודר אתמול (שלישי) באינטרנט במסגרת הליכודTV, עורר סערה, והורד תוך זמן קצר. בסרטון שודר קטע התוקף את ראש מפלגת השמאל-מרכז, בני גנץ, עם קריין שאומר: "גנץ זה שמאל, ושמאל זה מסוכן", כשברקע הצילום מופיעים קברות בבית קברות צבאי. מאוחר יותר הודיע הליכוד כי האחראים על הסרטון הושעו מתפקידם עד הודעה חדשה.

כצפוי, הסרטון עורר תגובות קשות הן במערכת הפוליטית והן במדיה החברתית. ראש הממשלה נתניהו דווח על המקרה, והנחה למחוק מיד את הסרטון ולתחקר את האירוע, אותו הגדיר כ"תקלה מצערת". נתניהו גם הורה לנקוט צעדים כדי שהדבר לא יחזור על עצמו.

ראש הממשלה בנימין נתניהו: "‫מייד כשדווחתי הערב על טעות העריכה המצערת שנעשתה במטה הליכוד, הנחיתי להסיר את התמונה, לתחקר את האירוע ולנקוט צעדים נגד האחראים לתקלה. כאח שכול שב-43 השנים האחרונות עולה לקבר אחיו ז״ל בהר הרצל, אני מבין היטב את כאב המשפחות".

ממפלגתו של גנץ נמסר בתגובה: "חיילי צהל שנפלו בקרב ובני משפחת השכול לא דמיינו שראש ממשלה ישתמש בהם לסרטוני קמפיין פוליטי. לך תתנצל בפני המשפחות מיד, או שהכתם הזה ילווה אותך כל חייך. תתבייש נתניהו".

יאיר לפיד מסר: "לא יאומן עד איפה אפשר לרדת בשביל קמפיין פוליטי. הפגיעה של הליכוד ונתניהו במשפחות השכולות שהקריבו את היקר להן מכל בשביל מדינת ישראל היא בושה וחרפה".

אלי בן שם, יו"ר יד לבנים: "מדובר באירוע חמור שפגע ברגשות המשפחות השכולות. הניחו לנו, הניחו לילדים שלנו. תוציאו את חיילי צהל מהשיח הפוליטי. אם יש בישראל עוד פרה קדושה אחת אז ראוי לשמור עליה ולא לרמוס אותה באופן בוטה וציני. ממלכתיות הפכה למילה מגונה. אני לא מבין מי הגה במוחו הקודח סרטון שכזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר