"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מסי היה איש מיוחד עבורי"

ניימאר התייחס בתקשורת הצרפתית היום לקשר המיוחד שהיה לו עם הכוכב הארגנטיני בימיו בברצלונה • והוסיף: "זה היה מאוד קשה לעזוב" הוסיף הברזילאי שנקנה ע"י פ.ס.ז תמורת 222 מיליון יורו

,עודכן
ניימאר. מתגעגע לימיו בברצלונה // צילום: איי.אף.פי // ניימאר. מתגעגע לימיו בברצלונה // צילום: איי.אף.פי

בקיץ 2017 החליט ניימאר לעזוב את ברצלונה לפ.ס.ז', כשהקבוצה הצרפתית רכשה אותו תמורת 222 מיליון יורו וניפצה את שיא ההעברות לשחקן אחד. למרות ההצלחה בפריז עם זכיה בטרבל הצרפתי בעונה שעברה, נראה שהשחקן הברזילאי מתגעגע לימיו בקטאלוניה ולשחקן אחד ספציפי בשם לאו מסי.

ניימאר התייחס היום (ב') ליחסיו עם הפנומן הארגנטינאי בראיון לתקשורת הצרפתית כשאמר: "אני אומר את זה לכולם, כשהייתי צריך עזרה יותר מכל, הטוב ביותר בעולם הראה לי חיבה. זה היה מאוד קשה לעזוב אם להיות כן, בגלל שהוא היה איש מאוד מיוחד עבורי בברצלונה".

עוד הוסיף ניימאר על היחסים הקרובים עם מסי: "ברגע שהגעתי לברצלונה, מסי אמר לי: 'אני כאן בשבילך", והוסיף: "הוא הבהיר לי גם שאסור לפחד ממנו או מכל אחד אחר במועדון וביקש ממני לא להיות ביישן".

ניימאר שיחק ארבע עונות בברצלונה, כבש 105 שערים ב-186 הופעות במדי הבלאוגרנה והיה חלק בשתי אליפויות, שלושה גביעים וזכיה אחת בליגת האלופות בעונת 2014/15.

אחרי 25 מחזורי ליגה, נראה שפריז בדרך הבטוחה לאליפות שניה ברציפות כשהם פתחו פער של 17 נקודות מליל השניה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר