"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

Mi Pod: סיגריה אלקטרונית גם בבית האח הגדול

אם שמתם לב שלירן שטראובר ועדי לאון פולטים אדים בתוך בית האח הגדול זה לא במקרה. המעבר לסיגריות אלקטרוניות תופס תאוצה גם בישראל, והכוכב הבא בסצנת ה-VIP הוא ללא ספק דגם Mi Pod היוקרתי

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

מהפכת העישון האלקטרוני כבר כאן ואנו מתרגלים לראות יותר ויותר אנשים פולטים אדים נטולי ריח ועשן, המחליפים את סיגריית הטבק המסורתית. למול שפע הדגמים והמכשירים שמציצים אלינו מחניות העישון החדשות מתבלט הכוכב מאמריקה, Mi Pod, שלצד טכנולוגיית אידוי מתוחכמת ועיצוב קומפקטי מתפקד כאקססוריז לכל דבר.

מעצבים את תרבות האידוי

בארצות הברית מי-פוד הוא כבר מוצר חובה בחוגי הברנז’ה: לאורך כל השנה יוצאים עיצובים חדשים, שמפארים את הדגם בעיצובים חדשניים וטקסטורות ייחודיות: קרוקו, בייסיק-קלאסי, נצנצים, גאומטרי, גוונים מתחלפים, לוגו בתלת ממד, ריבועים בולטים בסגנון מסיבות – רק דמיינו והמעצבים של המותג כבר על זה. לעיצובים המרהיבים והמודרניים, שמגיעים בכל קשת הגוונים, מתווסף גם העיצוב החלק והנקי, של הדגם, המעוצב כקופסה קטנה בגודל 60X51 מ”מ ועובי של 13.5 מ”מ בלבד, הנכנס היישר לכף היד ומאפשרת לשלוף בקלות או להסתיר בעת הצורך. האידוי מתבצע באמצעות שליפה של פיית השאיפה, שמצוידת בחיישן מיוחד המופעל בעת השאיפה באופן אוטומטית ובסוף השימוש מתקפלת פנימה ומשאירה את הדגם בעיצוב נקי ומרשים.

כל אחד וה-Mi Pod שלו

בחוגי האספנות כבר החלו לאסוף את הדגמים של Mi Pod, בהבנה שמה שעולה כמה מאות שקלים היום יאמיר למאות אלפים תוך עשור. אחרי הכול, מדובר באקססוריז שאנו צמודים אליו לפחות כמו אל הסלולר. ומדובר במוצר שמגיע מבית טוב, ופותח במעבדות הייצור המתקדמות של ענקית האידויSmoking Vapor, עיצבהסיגריה אלקטרוניתעל בסיס גוף חימום זעיר, שמייצרת אדים ומאפשרת לצרוך את הניקוטין באמצעות נוזל עם מלחי ניקוטין – ללא שימוש בטבק. את גוף החימום מפעילה סוללה קטנה אך עוצמתית של 950 mah. מעת לעת תוכלו למלא את הקפסולה הייעודית, הקרויה ‘פוד’ באמצעות שליפה של מחסנית המילוי וטפטוף של נוזל לסיגריות אלקטרוניות שבחרתם. כך ניתן לגוון את האידוי עם תפריט עשיר, הכולל טעמים של טבק, מנטה, מנגו, פומלה ענבים ועוד אינסוף שילובים מטריפים. אם תבחנו את הדגם לא תוכלו שלא להתפעל מהעיצוב החלק, הכולל כפתור אחד להפעלה, עליו תלחצו 5 פעמים בהפעלת המכשיר הראשונה ולאחר מכן יופעל הדגם באופן אוטומטי, בזכות חיישן ייחודי למותג Mi Pod. את כמות הניקוטין ניתן להתאים באמצעות בחירה בנוזל למילוי עם רמת מלח ניקוטין הרצויה ובעת הצורך להטעין את הדגם בכבל USB סטנדרטי, בדומה לסמארטפונים.

אקססוריז לכל דבר

ואחרי שהתאהבתם, אתם יכולים להתקדם לאוצר המלא של דגם המחמד שלכם. במותג כבר עיצבו שרשראות מתכת במראה אורבני משופשף, שמאפשרות לענוד את המי פוד האופנתי וליהנות מאפשרות לשימוש בשליפה. אם אתם מתחילים לאדות, שווה להצטייד בערכה המלאה, הכוללת מכשיר, כבל USB להטענה, 2 פודים למילוי, חוט מבד לצוואר, מדריך למשתמש וקופסה יוקרתית התואמת את המעמד. בבית האח הגדול VIP מקבל המי פוד מקום של כבוד אצל עדי לאון ולירן שטראובר, שכבר התאבזרו בדגמים החדשים ובניגוד לשאר המתחרים המעשנים, יכולים לאדות גם בתוך הבית. יתרון שבהחלט שומר על רוגע, וימים יגידו אם המעבר אל מיפוד יעזור להם להגיע אל הגמר הנכסף והאם עשו בצדק שהשאילו את המי פוד לדיירים האחרים. בטבק עבודי, המשווקת את הדגמים בארץ, נרשמו ביקושים חריגים מאז עליית התוכנית ונמסר כי הדגמים שמופיעים בבית האח הגדול זמינים למכירה גם דרך אתר החברה באינטרנט.

פרטים נוספים באתר “טבק עבודי” :http://www.aboody.co.ilאו בטלפון: 03-509-3373

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר