"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיאס הוצג: "היו לי 3 אפשרויות – ריאל, ריאל וריאל"

היהלום הצעיר בן ה-19 הוצג לראווה בברנבאו: "מדובר ביום הכי מאושר בחיים שלי. באתי לזכות בכל התארים האפשריים. אתן הכל עבור המועדון"

, עודכן
צילום: גטי אימג'ס // דיאס מוצג בברנבאו. הרכש הטרי של ריאל

הרכש הטרי של הבלאנקוס כבר פה. ברהים דיאס הוצג הערב (שני) בסנטיאגו ברנבאו כשחקנה של ריאל מדריד. הקשר הצרפתי בן ה-19, שעבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות במועדון, הצטלם עם החולצה הלבנה מספר 21, ואמר התרגשות: זה היום הכי מאושר בחיי".

"היו לי שלוש אפשרויות אחרי שהחלטתי לעזוב את מנצ'סטר סיטי, הוסיף הצרפתי, "ריאל מדריד, ריאל מדריד וריאל מדריד. זה היה בלתי אפשרי עבורי לעזוב למקום אחר. אתן את הכל עבור הקבוצה מהיום הראשון שלי בברנבאו. זה היום הכי מאושר בחיים שלי".

דיאס עם פלורנטינו פרס. "אתן את כולי לטובת ריאל מדריד" // צילום: גטי

השחקן שהגיע ממנצ'סטר סיטי תמורת 24 מיליון יורו חתם עד סוף עונת 2025, ועושה רושם שהוא לא כל כך מתרגש מהמצב העגום של הבלאנקוס בליגה המקומית. "באתי לזכות בכל התארים האפשריים, אי אפשר לפקפק בשחקנים, שזכו שלוש פעמים ברציפות בליגת האלופות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר