"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החשוד בפיגוע הדקירה בבית אל הסגיר עצמו לידי צה"ל
הותר לפרסום כי בעקבות המצוד שניהלו כוחות הביטחון, הפלשתיני שפצע לוחם צה"ל באורח בינוני הסגיר את עצמו • הוריי החייל: "מצבו משתפר"
זירת האירוע בבית אל // צילום: הדר לוז, TPS // זירת האירוע בבית אל // צילום: הדר לוז, TPS

החשוד בפיגוע הדקירה בבית אל הסגיר עצמו לידי צה"ל

הותר לפרסום כי בעקבות המצוד שניהלו כוחות הביטחון, הפלשתיני שפצע לוחם צה"ל באורח בינוני הסגיר את עצמו • הוריי החייל: "מצבו משתפר"

לילך שובל
, עודכן

פלשתיני החשוד בביצועפיגוע הדקירה בבית אלהסגיר את עצמו הערב (מוצאי שבת) לידי כוחות הביטחון לאחר מאמץ מרוכז של שירותי הביטחון לאתרו.

הפיגוע בוצע בעמדת שמירה צבאית מחוץ ליישוב בית אל. המחבל השליך אבן לעבר החייל נווה רותם, מטווח קרוב ואז דקר אותו בסכין. הלוחם נפצע באורח בינוני ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים הדסה עין גרם.

המחבל חדר ליישוב דרך הגדר ההיקפית ופרצה בחומה המגנה על היישוב. מוקדם יותר הערב דווח כימצבו של החיילנותר בינוני אך הוא בהכרה ומדבר עם קרובי משפחתו.

גל הטרור - סיקור נרחב:

"אסון בלתי נתפס": סמ"ר יובל מוריוסף וסמל יוסף כהן נפלו בבנימין

אלוף פיקוד המרכז: "חוליית חמאס אחת פגעה בנו"

מאות הפגינו בעקבות המצב הביטחוני

גל הטרור: מי שמבליג על סטירה בעזה - מקבל אחת ביו"ש • פרשנות

הוריו של רותם אמרו כי: ״נוה רותם, לוחם חטיבת כפיר, גדוד נצח יהודה, נפצע ביום שישי בהתקלות עם מחבל לאחר מאבק אמיץ. ברוך ה', המצב שלו יציב ומשתפר. הוא בהכרה ומדבר עם משפחתו.

"נוה מבקש למסור לעם ישראל שאנו חזקים מאויבינו שהיה לו נס ושהוא חי. נודה לתפילות ומעשים טובים להחלמתו השלמה והמהירה של נוה מיכאל בן אסנת אסתר עם כל שאר הפצועים. המשפחה מבקשת להמנע מביקורים בשלב זה״, אמרו ההורים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...