אלפי אנשים מכל רחבי הארץ הגיעו לפסטיבל "סוכה למחשבה" בשדרות, שמתקיים היום (רביעי) ומחר ברחבת הסינמטק ובפארק עזריאלי בעיר. בפסטיבל פעילויות רבות למשפחות, הופעות ועשרות סוכות לימוד מחשבה ופעילויות ויריד עסקים של תושבי האזור.
חננאל נויברגר הגיע עם אשתו מילו וששת ילדיהם מאפרת, כדי ליהנות מהפעילויות, אך בעיקר לתמוך בתושבי שדרות: "הגענו לתמוך בתושבים, אני לא זוכרת אם מתי הייתי פה בפעם האחרונה, אבל היום באנו בהרכב מלא עם כל הילדים, אני ממליצה לכולם לבוא ולקחת חלק", אמרה מילו.
"עם כל המתיחות, היה לנו חשוב לתמוך בתושבים, ולהגיד להם שאנחנו איתם, אף שרוב השנה הם לבד. ממש נחמד פה, טיילנו בסוכות ועוד מעט נלך לדוכנים לקנות מוצרים מאנשי העוטף כדי לחזק אותם. יש פה אווירה טובה ונחמדה ואנשים טובים" סיפר חננאל נויברגר.
"הגענו כדי לתמוך בתושבים" // צילום: ניקי גוטמן
קרן דניאל הגיעה לפסטיבל עם שלושת ילדיה מאשקלון. "באנו ליהנות בחופש, זה לא רחוק מהבית ויש פה הרבה פעילויות ותעסוקה לילדים". ילדיה של קרן מרוצים מהבחירה להגיע לאזור כפי שסיפרו ל"ישראל היום". "ראינו הרבה הצגות והופעות, ויש כאן גם אקסטרים על חבלים ודברים מצחיקים, היה ממש כיף", אמר יואב בן ה-10.
הפקת הענק, שתמשך גם מחר, אכן משכה אליה אלפי מבקרים. שלומית ממושב זוהר במועצה האזורית לכיש הסבירה בחיוך שלא היה מקום טוב יותר לבחור בו: "הגענו עם הילדים ובאמת ההפקה גדולה ומושקעת, ומתאימה להרבה גילים. באנו ואנחנו נהנים מאוד, ההפקה יוצאת דופן. אני שמחה שהאירוע בשדרות, ומגיע לילדים כאן שיהיה להם את כל הטוב הזה".
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
