"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צעירה הותקפה במועדון באילת לאחר שהתלוננה על בן זוגה של אחת המבלות
הצעירה הותקפה לאחר שהתלוננה בפני החשודה על בן זוגה, כי נגע בה בניגוד לרצונה • החשודה שברחה מהמקום נעצרה על ידי השוטרים
כוס יין | צילום: ImagesGetty

צעירה הותקפה במועדון באילת לאחר שהתלוננה על בן זוגה של אחת המבלות

הצעירה הותקפה לאחר שהתלוננה בפני החשודה על בן זוגה, כי נגע בה בניגוד לרצונה • החשודה שברחה מהמקום נעצרה על ידי השוטרים

רונית זילברשטיין
, עודכן

צעירה הותקפה במהלך בילוי במועדון באילת בראש השנה. מבירור ראשוני שנערך על ידי השוטרים שהגיעו למקום, עולה כי הצעירה הותקפה לאחר שהעירה לאחת המבלות במועדון, על כך שבן זוגה נגע בגופה בניגוד לרצונה. בתגובה, הכתה החשודה את הנפגעת בפניה באמצעות כוס יין שהיתה מונחת על הבר. הצעירה נחתכה בפניה חתך עמוק ונגרמה לה חבלה חמורה.

החשודה, צעירה בת 28 המתגוררת באילת, ברחה מהמקום לאחר התקיפה. סיירי המשטרה תחקרו עדים במועדון והצליחו לאתר את זהותה. בהמשך עצרו אותה לחקירה.

בתום חקירה בת שבוע ימים, הצליחו חוקרי המשטרה לאסוף ראיות לכאורה נגד החשודה, בגין עבירה של חבלה חמורה. חומרי החקירה עברו לפקליטות מחוז דרום (פלילי), והיום הוגשה לבית המשפט הצהרת תובע כי בכוונת הפרלקיטות להגיש כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...