LOS PALETEROS, מותג הפאלטות (גלידות) הברזילאי, מגיע ביום חמישי הקרוב (21 ביוני) לרשת מסעדות עד העצם, ובהמשך צפוי להגיע למקומות נוספים וכן ככל הנראה גם כדוכנים עצמאיים. החברה הברזילאית הצעירה משתמשת בשיטות החדשניות ביותר בענף הגלידות העולמי, עם טכנולוגיית ייצור חדשנית המאפשרת למוצר לשלב מעטפת קשיחה מבחוץ לצד מילוי רך מבפנים.
שיטת הייצור נלמדה בכל העולם ועכשיו מגיעה גם לישראל. עם שילובים הרמוניים של טעמים, שילובים מפתיעים ופירות טריים.
LOS PALETEROS מייצרת 4 מיליון פאלטות בחודש ומפעילה נקודות מכירה ב-12 מדינות מחוץ לברזיל. הגלידה מגיעה ביותר מ-30 טעמים המיוצרים מחומרי גלם ממספר ארצות. בין השילובים מציע המותג פירות טריים, ריבת חלב אמיתית, בריגדיירו (כדור שוקולד), חלב מרוכז ועוד.
ריבת חלב // צילום: יח"צ
בין הטעמים המיוחדים יש נאטי בווריאן (אגוזים מקורמלים בחלב מרוכז), פסיפלורה ממולאת בחלב מרוכז, שוקולד ברייגדרו (כדור שוקולד ברזילאי), ג'מייקה, פאסוסה (ממתק בוטנים), ריבת חלב, מקפא חלב ממולא בטראפלס נימוח ועוד.
ליאור רייצ'יק בעלי מותג לוס פלטרוס ישראל אמר, "כמי שחי בבוליביה והתוודע למותג LOS PALETROS אני גאה לעשות עלייה יחד עם מותג הפאלטות המוביל מברזיל. כשהכרתי לראשונה את הפלאטות- התאהבתי. במשך ששה חודשים פקדתי את מפעל הגלידות. למדתי את הטעמים, המילויים, המרקמים והמרכיבים. היום אני שמח לבשר שהטעמים האהובים מברזיל הגיעו לישראל. אין לי ספק שהצרכנים הישראלים ייהנו מטעמים מיוחדים לצד איכות בלתי מתפשרת של המוצר".