"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גילאון לארדן: "המשטרה אינה מעל לחוק"

הח"כ ממפלגת מרצ קורא לשר לביטחון פנים, להגיע לדיון בכנסת בנושא האלימות המשטרתית • ארדן מתכוון להחרים את הדיון: "השיח הציבורי בנושא עושה עוול לעשרות אלפי שוטרים ושוטרות המגינים על תושבי ישראל"

,עודכן
ח"כ אילן גילאון // צילום: דודי ועקנין

יו"ר השדולה נגד אלימות משטרתית ח"כ אילן גילאון (מרצ) מתח אמש ביקורת חריפה על השר לביטחון הפנים גלעד ארדן בשל החלטתו להחרים את ישיבתה של השדולה נגד אלימות המשטרה מחר, ולאסור על נציגי המשטרה להשתתף בה. על ההחלטה דווח שלשום לראשונה ב"ישראל היום".

ארדן הבהיר כי ייעדר מהדיון משום שלטענתו "השיח הציבורי בנושא עושה עוול לעשרות אלפי שוטרים ושוטרות המגינים על תושבי ישראל", וכן ציין כי שוטר שהפעיל כוח שלא כדין ושנקט אלימות שלא כחוק אין לו מקום במשטרת ישראל.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

מנגד, אמר ח"כ גילאון כי "ניסיונו של השר ארדן להציג את השדולה כגוף עם אג'נדה נגד המשטרה מגוחך ומסתיר אטימות לב בלתי נתפסת. השדולה תנהל דיון ענייני ואובייקטיבי, שיציף את הבעייתיות בהפעלת האלימות המשטרתית ובחקירות מח"ש". על כן קרא גילאון לארדן לחזור בו מהחלטתו להחרים את הדיון: "השר ארדן חייב להבין שבמדינה דמוקרטית גם המשטרה איננה מעל החוק. אני קורא לו לחזור בו ולהתמודד באומץ עם הדיון הנוקב אותו נקיים בכל מקרה איתו או בלעדיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר