"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הוצאנו אותם מהקבר"

קאמבק ענק - שבעה שערים ללא מענה בחמש הדקות האחרונות - סידר להפועל ראשל"צ 29:30 על מכבי ראשל"צ ו־1:1 בסדרת חצי הגמר • מחרתיים ייערך המשחק המכריע; מיימון: "תהיה מלחמת עולם" • מכבי ת"א תמתין למנצחת בגמר אחרי 0:2 בסדרה על רחובות

, עודכן
אבישי סמולר. הפועל ראשל"צ השוותה את סדרת חצי הגמר // אבישי סמולר. הפועל ראשל"צ השוותה את סדרת חצי הגמר

"שלטנו במשך משחק שלם ועוד 56 דקות, ואז הוצאנו אותם מהקבר", כך היטיב לתאר מאמן מכבי ראשון לציון, סער פרנקל, את ההפסד המדהים של קבוצתו במשחק מספר 2 בסדרה להפועל ראשל"צ 30:29, באחד המהפכים הגדולים בהיסטוריה של הענף.

הפועל השוותה ל־1:1 לאחר שנראה היה כי הצהובים בדרך ל־0:2 קליל. ואכן, אין דרך להסביר את מה שהתרחש בחמש הדקות האחרונות, כאשר האדומים של עידן מיימון הבקיעו שבעה שערים ללא מענה, ושחקנים מנוסים כגון ולדי קופמן, המצטיין בסדרה עד כה, איבדו כדורים וקיבלו החלטות של נערים א' בצורה לא אופיינית, בדקות הכי חשובות.

רגע אחרי שאבישי סמולר הבקיע את פנדל הניצחון, עידן מיימון ניסה להישאר רגוע: "עכשיו ביום שני תהיה מלחמת עולם. אנחנו צריכים לרדת לקרקע. מצפה משחק קשה והכל פתוח בו. אני פשוט גאה. זה הקאמבק הכי גדול שלי, בוודאי בתור מאמן. היינו עם רגל וחצי בחוץ, עכשיו אנחנו עם רגל בפנים".

ביום שני, כשהקבוצות ייפגשו בנחלת יהודה, תיקו יספיק למכבי ראשל"צ, אבל המומנטום, כך נדמה, עבר להפועל. עם אולם מלא מפה לפה, אנחנו עומדים לקבל את מה שבקלות היה יכול להיות הגמר האמיתי של הענף.

לא צריך לשפוך מיליונים

במכבי ת"א בוודאי לא יסכימו עם הקביעה לאחר שהעפילו לסדרת הגמר. הם הרוויחו עוד שבוע מנוחה והתאוששות לאחר שניצחו במשחק השני את הפתעת העונה, עירוני רחובות, בחוץ 25:27.

ניקולה מקסימוביץ' הוכיח השנה שבכדוריד הישראלי רק צריכים תוכנית עבודה מסודרת ורצינות וזה יספיק. לאחר שנים שבצד הצהוב של ת"א שפכו מיליונים, השנה עם עומר דבדה ודן טפר והרבה צעירים מסביב, הם השיגו בדיוק את אותה התוצאה כמו בשנה שעברה. האם זה יספיק לאליפות? סביר להניח שלא, אבל העיקרון ברור, אין מה לשפוך מיליונים.

ברחובות קמו ונפלו השנה על בחירת הזרים הגרועה. עם זר אחר במקום דרשקו, אולי אפשר היה לדבר על גמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר