לאחר ציפיה מורטת עצבים ובשיאו של קמפיין אינסטגרם מפתה במיוחד פותח השף רז רהב את 'ברווזי', סנדוויצ'יה עירונית בלב תל אביב
השף הצעיר רז רהב השיק ממש בימים אלה את 'ברווזי', סנדוויצ'יה עירונית חדשנית. זהו מיזם שונה לחלוטין ממסעדת OCD, מסעדתו של שף רהב. בסנדוויצ'יה נותן רהב דרור ליצירה פראית ופרועה יותר.
בלב הסנדוויצ'יה החדשה, שממוקמת בחלל הכניסה של מלון הבוטיק 'Saul' בתל אביב, נבנתה מעשנה בה נעשה שימוש נרחב ויצירתי לטובת מרכיבי תפריט הכריכים. הכריכים המוצעים בברווזי שונים בנוף, הם יוצאי דופן ועזי טעם, ונמכרים במתכונת של Grab & Go.
בהתאם לרוח שמאפיינת את חזונו הקולינרי ב-OCD, כך גם ב'ברווזי' תגלו תפריט כריכים העושה שימוש מקורי ומפתיע בחומרי גלם עונתיים וטכניקות בישול מגוונות. בין השאר, תוכלו למצוא בייקון בעבודת יד, חלמונים מעושנים, בריסקט מחזה בקר בתוצרת בית, קולורבי בעישון פחמי עץ תפוח, גזר לבן בעישון פחמי עץ דובדבן ועוד.
צילום: חיים יוסף
ברווזי בוקר 35 שקלים:
קרואסון סלט ביצים, עם עלי מיזונה, בייקון וליים כבוש.
מיני באגט עם קרם פרש וחלמון מעושן.
טוסט מ-'פאן דה מי', פסטרמה של סינטה חזיר בחמאת עשבי תיבול וגבינת 'ולנסיה' של ברקנית
חלה עם תבשיל מפורק של קצוות חזה בקר שרופים, קרם תפו"א, ביצה ב-64 מעלות ועירית
סנדוויץ מאק אנד ציז ופלפל חלפיניו ירוק מטוגן
לחם מחמצת לבן עם חמאת אגוזים, ריבת תותים ופלפל שחור ותותים טריים.
ברווזי צהריי 45 שקלים:
פוקאצה פיצוחים עם קולורבי אפוי מעושן, שומשום קלוי, סלט אצות ומלפפונים ואיולי סויה ולימון
לחם מחמצת לבן עם קורנדביף מעושן, חסה כבושה וטרייה, איולי שום חמוץ/מתוק וקטשופ של עגבניות מעושנות
לחם מחמצת אגוזי לוז עם כרוב סגול צלוי, גבינת 'בר' של ברקנית, צ'אטני אגסים וגרגר נחלים
לחם מחמצת לבן עם גזר לבן מעושן, קרם גזר לבן, פסטו של פקאן מלוח, סחוג ירוק וליים כבוש
בייבי ריבס ללא עצם בפוקאצה, עם ברביקיו של אננס, פלפלי האבנרו ובצלים
תבשיל ברווז מפורק בפוקאצ'ה, עם תפו"א מעושן, איולי נענע, חרדל, מרווה ומלפפון כבוש
לחם מחמצת לבן עם רוסטביף סינטה מיושנת, חמוצים, קרם פלפלים ואבוקדו
צילום: חיים יוסף
ברווזי
טשרניחובסקי 17, תל אביב
ראשון עד שבת- 7:30-17:00
ברנרד
על כריכיה של ברנרד, הרשלצ"ית שמעתי מניב, מנהל ביתא קפה ברמת אביב, הוא הפליא בסיפוריו אודות כריכים מושקעים ומופלאים עד כי בטני החלה משמיעה קרקורים עזים. ברנרד הוא מקום של כריכים טובים ובירה טובה. את שניהם אני אוהבת, מאוד.
תפריט המקום נרחב אך הכריכים הם ההתמחות ומקור הגאווה של המקום. מגוון הבירות הנרחב מציע בירות בוטיק ישראליות וכן בירות מקצבי תבל.
בים הכריכים המוצעים:
שוקרוט – נקניקיות בקר, כרוב כבוש, איולי וחרדל, 36 שקלים
קישקשתא – שקשוקת עגבניות וביצים, טחינה, חציל, צ'וריסוס וחסה, 36 שקלים
דאלי למה – חזה בקר מעושן, רוטב ברביקיו, חלופיניו, איולי, חסה, בצל, 41 שקלים
אליסה בארץ הפלאות – חלומי, ממרח פלפלים, פסטו, חסה, עגבניה, מלפפון וויניגרט הדרים, 37 שקלים
הכבשה שושנה – גבינת צאן, פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, מלפפון וחסה, 32 שקלים
סלמון לקס – גבינת שמנת, בצל סגול וירוק, חסה, עגבניה, 45 שקלים
סבטוחה – טחינה אל ארז, חציל, מלפפון חמוץ, תפוח אדמה, בצל סגול ועשבי תיבול, 26 שקלים (טבעוני)
יועזר והגזר – ממרח פסטו, שלל ירקות בויניגרט הדרים, 34 שקלים
רוטשילד 77, ראשל"צ
טלפון 03-6200107
שעות פעילות: א' - ה' 8:00 - 02:30 | ו' 8:00 - 17:00 | שבת 16:30 - 02:30
קפה הבימה בשדרה
לקפה המדובר, הניצב בקיוסק בקצה שדרות בן ציון בואכה כיכר הבימה, אין שלט אך יש תור ארוך ומתפתל מהדלפק ועד למעבר החצייה. על אף מיקומו הסמוך לשלל בתי קפה, הצליח הקיוסק הקטן לגרוף אחריו קהל לקוחות נאמן ומסור בעיקר בזכות הכריכים המרהיבים המוצעים לראווה בויטרינה.
כריכים בכל הגדלים, עשויים שלל לחמים, לחמניות, פרעצלים, טורטיות ועוד. כל אלה מוגשים ללקוח במעטפת מסוגננת של נייר אפייה כרוך בחוט קשירה.
חביבי הילדים:
מיני פריעצלון עם גבינה צהובה
מיני פרעצלון עם סלמי
טוסט אמנטל ועגבניה
טוסט פרעצל עם גבינה צהובה וממרח עגבניות מיובשות
חביבי המבוגרים:
מיני לחמניית חלב רכה עם סלט ביצים ומללפון חמוץ
כריך צי'קן קארי עשיר ונפלא לשעות הצהריים
לחמניית פרעצל נדיבה עם קפרזה רעננה של עגבניות, מוצרלה רכה ובזיליקום
צומת הרחובות שדרות בן ציון, אחד העם, תרסט
שדרות בן גוריון פינת דיזינגוף
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו