"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחכים לגאולה: ברזיל מגיעה לגרמניה

לראשונה מאז ה־1:7 בחצי גמר המונדיאל, גרמניה וברזיל ייפגשו הערב למשחק הכנה בברלין • לאו מסי וארגנטינה יתארחו בספרד

, עודכן
צילום: גטי אימג'ס // מראות שבברזיל יעדיפו לשכוח

גרמניה - ברזיל (21:45, ספורט 2). ה־1:7 הבלתי נשכח מחצי גמר הגביע העולמי ב־2014 ילווה את המפגש בברלין, הראשון בין שתי הנבחרות מאז אותו ערב בבלו הוריזונטה.

"חשוב מבחינתנו לקיים את המפגש הזה לפני הגביע העולמי", אמר צ'יצ'ה, שמונה למאמן כשנתיים אחרי התבוסה, "אנחנו סוחבים את התוצאה הזאת מאז אותו יום ויש לנו הזדמנות לעשות צעד בדרך לגאולה". שני הצדדים מסכימים שהרבה השתנה מאז - ניימאר אמנם שוב לא ישחק, אבל ברזיל הנוכחית הרבה יותר קבוצתית ומאומנת, בעוד גרמניה לא מצליחה לשחזר את היכולת, שהביאה לה את התואר לפני ארבע שנים.

"אנחנו יכולים וחייבים להשתפר עד לטורניר", הודה אמש יואכים לב, שצפוי לערוך לא מעט שינויים בהרכב שסיים ב־1:1 עם ספרד.

ספרד - ארגנטינה (22:30, ספורט 4). חורחה סמפאולי, מאמנה של סגנית אלופת העולם, אישר אמש שלאו מסי ישחק הערב מול ספרד בוונדה מטרופוליטנו. לאחר מכן הוסיף תשבחות לכוכב שלו כשאמר: "זה שחקן שאי אפשר ללמד אותו כלום, רק ללמוד ממנו".

מעבר לזה, סמפאולי צפוי לערוך שינויים נוספים בהרכב שגבר 0:2 על איטליה, כשבין הפרצופים החדשים עשויים לערוך בכורה הצעירים לאוטרו מרטינס ומקסימיליאנו מסה. הספרדים יחסרו את דויד סילבה, ששוחרר בשל סיבות אישיות.

ליאו מסי באימון בספרד. יעלה בהרכב? // צילום: אי-אף-פי

אנגליה - איטליה (22:00, ספורט 1). אולי כדי לצבור ביטחון לקראת רוסיה, הנבחרת של גארת' סאות'גייט קבעה בנובמבר שני משחקי הכנה מול שתי החיות הפצועות של היבשת. אחרי שגברה 0:1 על הולנד באמסטרדם, אנגליה תארח הערב בוומבלי את איטליה למפגש הביתי הראשון מול הסקוואדרה אזורה מאז 2002.

המאמן האנגלי אישר כי ג'ק באטלנד יפתח בין הקורות במקום ג'ורדן פיקפורד בחיפוש אחר השוער הראשון. סאות'גייט בישר כי יערוך שינויים רבים, כאשר ג'ק ווילשר הפצוע אינו אחד מהם.

עוד הערב: יוון - מצרים, פולין - דרום קוריאה, בלגיה - סעודיה, קולומביה - אוסטרליה, ניגריה - סרביה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר