בתפריט של רוסטיקו משלבים מנות נוסטלגיות // דניה ויינר // בתפריט של רוסטיקו משלבים מנות נוסטלגיות

מסעדת רוסטיקו חוגגת בת מצווש

מסעדה ישראלית בת 12 היא מראה חריג ומרגש בנוף, רוסטיקו חוגגת עם תפריט מותאם • המיזם אוצרות הגליל', מזמין לסדנת ליקוט ובישול • חדשות האוכל

ממסעדה איטלקית קטנה ומקסימה בשדרות רוטשילד בת"א, דרך סניף באזל הגדול והפופולארי ועד לשרונה ושרונה מארקט. רוסטיקו התל אביבית מצטיינת באוכל איטלקי טעים ולא יומרני שהישראלים כל כך אוהבים. 
בתפריט של רוסטיקו מנות פסטה שופעות, ריזוטו מעודן, פיצות לוהטות וגם מנות דג טריות ורעננות. בנוסף למנות האוכל הססגוניות אי אפשר שלא לציין את הסקצ'יאטינה א לה נוטלה, הלוא היא פוקצ'ה חמה העוטפת מילוי מפתה של מסקרפונה ונוטלה, ללא ספק אחד הלהיטים הגדולים בכל הזמנים.

לרגל חגיגות בת הצווה הוכן תפריט משמח הכולל מנות נוסטלגיות ואהובות מימיה הראשונים של המסעדה וכן מנות חדשות מהשנים האחרונות.

בתפריט: מנות וותיקות: ריזוטו שרימפס לימוני (79) וקפלה די פונגי (48), מנות שנכנסו למסעדה לפני מספר שנים כמו לינגוויני נרו ופירות ים (85) וקנלוני טלה (77) ומנות חדשות קרפצ'יו מוסר ים (49) ופילה לברק (123). המנות כולן מבוססות על מרכיבים טריים ואיכותיים.

גם הקוקטליים אשר הוכנו במיוחד מסמלים 12 שנה של פעילות ענפה: בין הקוקטיילים תמצאו בלסמי פיני 12 שנים, אפרול, ג'ין, למון טוניק, גלנפידיך 12, הל, אפרסק, טוניק לימון.

כמו כן, לכל שנת הקמה של מסעדה נבחרו מגוון יינות מבציר אותה השנה:
בציר 05: שנת לידה רוסטיקו רוטשילד-  היינות הם: פאוסטינו, גראן רזרבה, ריוחה, ספרד.

בציר 09: שנת לידה רוסטיקו בזל - היינות: באנדול קלאסיק אדום, דומיין דה ל'אוליבט, באנדול, צרפת.

בציר 2014: שנת לידה פיאצה רוסטיקו היינות: נגרואמארו, טאלו סאליצ'ה סאלנטינו, סאן מארזאנו, פוליה, איטליה.

ארועי יום ההולדת יתקיימו בכל מסעדות רוסטיקו בין התאריכים 26-31 בדצמבר. 

מהשטח - למטבח הביתי"

המיזם הפילנתרופי 'אוצרות הגליל', מזמין לסדנת ליקוט ובישול ייחודית המתמקדת בעולם הליקוט וצמחי הבר הגדלים בארצנו, ביום שבת, 06.1.2018, בשעה 09:30, מרכז "סדנאות של פעם", במצפה הילה, שבגליל המערבי.

הסדנה בהדרכת עופר ואיריס אבל מתובלת בסיפורים ואנקדוטות ומספקת הצצה נהדרת לשכיות החמדה הטעימות שמספקים לנו גשמי החורף. הזוג אבל פותח את ביתו לאורחים ושם בחצר ומסביב לטאבון לומדים המשתתפים לבשל מטעמים מסקרנים וטעימים. הסדנה תיפתח בסיור בשטח, בו יכירו המשתתפים צמחים עונתיים הגדלים באזור הגליל המערבי ויאספו מרכיבים לארוחה. בהמשך, ילמדו המשתתפים כיצד לשלב את צמחי הבר בארוחה, באמצעות הכלים הפשוטים ביותר שיש בכל בית, ויבשלו ארוחת צהריים בת כ-10 מנות. 

בתפריט: טרם הארוחה- פיתות וממרחים מירק העונה, מנה ראשונה- מרק מירק העונה, סלט מעלים, נבטים ופרחים, מנה עיקרית- קציצות וכיסונים, תוספות- אורז (מרכיב שאינו מהשטח) עם עשבי תיבול, לקינוח- תה צמחים וקינוחים ייחודיים ומפתיעים.  לאחר הסדנה יקבלו המשתתפים חוברת מתכונים ומגדיר צמחי מאכל בהתאם לאלו שליקטו באותו היום. הארוחה מתאימה גם לטבעונים וללא גלוטן (לא צליאק). 

משך הסדנה- 6-7 שעות. עלות למשתתף  120 שקלים מעל גיל 6, 90 שקלים למשתתף שלישי במשפחה. הסדנה מתאימה לילדים בכל הגילאים.

לפרטים והרשמה- אתר אוצרות הגליל- www.ozrothagalil.org.il, טלפון- 077-9964488.

פיצה גארז' משיקה שירות משלוחים חדש ברחבי ת"א.

הפיצריה בקניון  TLV מגישה פיצה על פי מתכון ייחודי בייעוצו הקולינרי של יריב הדרו מבעלי "הפיצה"ו"פיצה ברוקלין והוא זה שבנה את תפריט הפיצריה וכן הגה את הקונספט הייחודי של הפיצה. פיצה גראז' מציעה פיצה דקה שעשויה מבצק ללא תוספת סוכר ושמן ובכך ייחודה.

פיצה עם בצק ללא תוספת סוכר // דרור עינב

בין הפיצות בתפריט: בלקנית, חריפה, טבעונית, ארטישוק איטלקי, ביאנקה ותירס לילדים 

מחירי הפיצה : למגש משפחתי: מרגריטה - 59  שח, מגש משפחתי +  תוספות לפי התפריט 69 ש"ח, כל תוספת מעבר לכך 5 שח.
מגש ענק: מרגריטה - 85 שח, מגש ענק + תוספות לפי התפריט 98 ש"ח, כל תוספת מעבר לכך 10 שח.

שירות המשלוחים יפעל בכל תל אביב, בימים א-ה בין השעות 17:30-22:00 ובמוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד 23:00. עלות דמי משלוח 7 שח.  

PIZZA GARAGE קניון  TLV קרליבך 6, ת"א

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו