צילום: אתר אלמסאדר // זירת הפיצוץ בירכא

חשד לניסיון חיסול של תושבת ירכא

בת 25 תושבת הכפר נפגעה באורח קשה בעקבות פיצוץ שאירע ברכבה בשעת לילה מאוחרת • התושבים מבוהלים: "זה תקדים היסטורי בירכא, מעולם לא היה כאן אירוע כזה"

תושבת ירכא כבת 25 נפצעה הלילה באורח קשה בעקבות פיצוץ שאירע אחרי חצות ברכבה. חובשים ופארמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו לה טיפול רפואי במקום ופינו אותה למרכז הרפואי לגליל בנהריה מורדת ומונשמת במצב לא יציב כשהיא סובלת מפגיעות קשות בגפיים. לאחר ייצוב מצבה הועברה האישה למרכז הרפואי רמב"ם בחיפה.

הפיצוץ שהחריד את הכפר השקט אחרי חצות גרם לבהלה גדולה מצד התושבים. "זה תקדים היסטורי בירכא, מעולם לא היה כאן אירוע של הנחת מטענים מתחת לרכב" סיפר לישראל היום וג'די חטאר, תושב הכפר ועורך פורטל אלמסאדר המסקר את החדשות בכפרים הדרוזים בגליל המערבי. "שלושה בתים שנמצאים בסמוך לזירה ניזוקו כתוצאה מהפיצוץ וכל החלונות שלהם התנפצו. תושבת אחת הייתה נפגעת חרדה והיא פונתה במצב קל למרכז הרפואי לגליל בנהריה".

תושבים בכפר מספרים כי האישה שנפצעה באורח קשה, התגרשה לפני כשלוש שנים. "יש לה ילדה בת 4-5 וזה היה נס גדול שהיא לא הייתה אתה ברכב בעת הפיצוץ" אמר אחד התושבים. "בשנים האחרונות היו מספר אירועים של אלימות לכאורה שהפנו נגדה. פעם אחת הציתו לה את הרכב ובפעם אחרת ניקבו בו את הגלגלים. למרות זאת היא נמנעה עד כה מלהגיש על אירועים אלה תלונה במשטרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...