קפה דלאל החדש
כשהבראנץ' המפנק והוותיק של מסעדת דלאל פגש את המאפים המשובחים של הקונדיטוריה נולד קפה דלאל החדש בצפון הישן של תל אביב.
השלישיה המוכשרת של דלאל יוצאת יחדיו אל הרפתקה חדשה וטעימה במיוחד. דושי לייטרסדוף, בעלת המסעדה והקונדיטוריה האהובות בנווה צדק, גולן גורפינקל הנפלא, שף המסעדה ומי שמוביל את המותג הקולינארי מיום היווסדו, וענר צלאל אחד הקונדיטורים והאופים המוערכים ביותר בארץ.
בוקר קפה בדלאל // צילום: פזית עוז
בקפה דלאל יככבו מבחר מנות בראנץ' אהובות של דלאל כמו בורקסביח – בורקס גבניות פתוח עם ביצה קשה, פרוסות חציל, טחינה וסלסת עגבניות חריפה (44 ₪), בייגל בריוש עם גבינת ברוסאן , אבוקדו ועלים ירוקים (46 ₪) וכמובן הבנדיקט קרואסון עם ביצה עלומה, תבשיל תרד ורוטב הולנדייז הדרים (54 ₪), וכן מנות ייחודיות לקפה דלאל כמו סלט ניסואז עם טונה אורטיז וביצה רכה (52 ₪), או קערת אסאי עם פירות, חלב שקדים וצ'יה (38 ₪).
בייגל בריוש וגבינת בורזין // צילום: פזית עוז
בחנות ימכרו בשיטת ה- Grab & Go סלטים וכריכים כחלק מקולקציה מיוחדת לקפה דלאל. עוד בקפה, מאפים משובחים מבית היוצר של ענר צלאל האופה האגדי של קונדיטוריה דלאל: בריושים, דיינשים, ושלל מאפי בוקר מפתים (10 ₪ - 16 ₪). וכן לחמי מחמצת משובחים (24 ₪ ) כמו גם מבחר עוגות. כל אלה מגיעים היישר מתנורי האפייה של ״דלאל הקונדיטוריה״ בנווה צדק.
פרנץ' טוסט // צילום: אלון אלה
שעות פתיחת החנות לתקופת ההרצה: א׳-ה׳: 08:00-18:00, ו' 08:00-17:00
(קפה דלאל: 10:00-16:00)
שעות הפתיחה בהמשך: א'-שבת: 07:30-00:00
קפה דלאל, רמז 20 פינת ז'בוטינסקי, תל אביב
בר בורגר חדש ברעננה
באזור התעשייה והבילויים של רעננה נפתח בימים אלו BANG BANG - בר המבורגרים צעיר והיפסטרי. הבר מציע המבורגר קלאסי עם שלל תוספות ומגוון גדול במיוחד. ההמבורגר, עשוי תערובת בשר בקר טרי, מגיע בשני גדלים קבועים ומוגש בתוך סוגים שונים של לחמניות הנאפות במקום. את אשר יוסיפו טעם ועניין לקציצה קלאסית בוחר הלקוח מתוך ויטרינת זכוכית שקופה מעוצבת הממוקמת בלב המקום.
צילום: אפיק גבאי
המטבח השקוף והעסוק פוגש את הסועדים עם כניסתם למסעדה. הזמנת האוכל מתבצעת מדלפק המכירה המעוצב, מאחוריו ממוקם תנור האפייה ממנו עולה ריח אפיית הלחמניות הטריות. לאחר סיום ההתלבטות בין ההמבורגר במשקל 130 גרם המכונה BANG ובין זה במשקל 260 גרם הזוכה לשםBANG BANG, נבחרות שלל התוספות מתוך ויטרינת זכוכית.
צילום: אפיק גבאי
התוספות מתומחרות במחירים ידידותיים ושפויים (5-9 ₪) ונעות מהקלאסי כגון בצל מטוגן, פטריות, ריבת בצל, גווקאמולי, טבעות בצל, ביצת עין, ריבת צ'ילי, פלפל חריף קלוי וקולסלאו ועד לפחות שגרתיות כגון אננס, צ'דר, גאודה, אמנטל, חמאת כמהין, צזיקי, חלומי מטוגן ועוד - כאשר גולת הכותרת הינה תוספות הנקניקים והבשרים המיוחדים כגון פפרוני, האם & צ'יז, Pulled beef ועוד. מחיר בורגרBANG ללא תוספות 29 ₪ - או 49 ₪ בארוחה הכוללת המבורגר, צ'יפס ושתיה קלה. לצד ההמבורגרים נמזגות ומוגשות בבקבוקים מגוון בירות מקומיות ומיובאות.
שעות פתיחה: 18:00 – עד לקוח אחרון
הסדנא 6, רעננה
ספיישלים "מסביב לטאבון" במסעדת קפאסה הבאר שבעית
לכבוד הסתיו שמכבד אותנו מעת לעת בנוכחותו החמקמקה, יוגש במסעדת קאפסה הבאר שבעית תפריט "מסביב לטאבון". התפריט החגיגי נוצר על ידי שף המסעדה, דרור שושן, לכבוד חגיגות השנתיים של המסעדה והוא כולל מנות רבות ולוהטות הישר מן הטאבון.
סלט אל פורנו // צילום: אפיק גבאי
לחמג'ון ירושלמי // צילום: אפיק גבאי
מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122
תפריט חורף חדש במסעדת סילו
מסעדת סילו מחדשת עם מנות חורפיות מהמטבח האיטלקי עם השפעות מקומיות וים תיכוניות. את המנות יצר שף המסעדה, טל כהן.
מנות חורף חדשות: ריזוטו קרם שמנת כמהין- פטריות חורש ופרמז'ן, מחיר: 69 ₪, מאפה צ'יפורה- פילה דניס ברוטב נפוליטאני- עגבניות, בצל ופלפל ירוק חריף, כוסברה ובצל צלויים על הגריל, במעטפת בצק אפוי בטאבון, מחיר: 110 ₪, מרק קרם חצילים- חצילים שרופים על האש עם ירקות שורש, קרם שמנת, ואגוז מוסקט, לבאנה זעתר בזילוף, מחיר: 35 ₪, לזניה ראגו עגל- בשר עגל בבישול ארוך עם ירקות שורש- כרישה, סלרי, גזרים, בצלים ושום, מוגש בין דפי הלזניה, עם רוטב רוזה ובשמל, עם פרמזן ופיסטוקים ירוקים, מחיר: 89 ₪
מאפה ציפורה // צילום: גל קולוג
קוקטייל חורפי מפנק: סנגריה חמה- פירות הדר מבושלים ביין אדום, מחיר: 35 ₪
מסעדת סילו, פארק פרס, חולון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
