"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חולון: שני אחים חשודים בדקירת חברם
החשודים (20, 36) הגיעו למקום עבודתו של חברם • הם פתחו בשיחת חולין שהתלהטה לקללות ודחיפות • הנדקר נפגע באורח בינוני
שני אחים חשודים בדקירת חברם // צילום: GettyImages

חולון: שני אחים חשודים בדקירת חברם

החשודים (20, 36) הגיעו למקום עבודתו של חברם • הם פתחו בשיחת חולין שהתלהטה לקללות ודחיפות • הנדקר נפגע באורח בינוני

מערכת היום
, עודכן

המשטרה עצרה זוג אחים תושבי חולון בחשד לדקירת חברם, מעצרם הוארך אתמול (שני) בבית משפט השלום בתל אביב.

בסוף השבוע האחרון התקבל דיווח על אירוע דקירה ברחוב סוקולוב בחולון. חוקרי המשטרה שהגיעו למקום פתחו בחקירה אשר הביאה אתמול למעצרם של שני החשודים - זוג אחים בגילאי 20 ו-36, בחשד לדקירת חברם.

מהחקירה הראשונית עולה כי שני החשודים הגיעו למקום עבודתו של הקורבן והחלו בשיחת חולין. השיחה גלשה עד מהרה ללא סיבה מיוחדת לחילופי קללות ודחיפות שהסתיימו בדקירת הקורבן.

הקורבן עצמו פונה לבית החולים וולפסון במצב בינוני, ולאחר שנותח התייצב מצבו. שני החשודים הובאו אתמול להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב ומעצרם הוארך עד יום ראשון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...