"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אב בית בבית ספר בגבעתיים חשוד בעבירות מין
בדיקה יסודית של העירייה נפתחה כשמספר עובדות ניקיון סירבו להמשיך ולהגיע לעבודה אחרי יומיים בלבד • על פי החשד, אב הבית חשף את עצמו בפני העובדות ואף נגע בהן • מעצרו הוארך בארבעה ימים
השופט סרב לשחרר את החשוד למעצר בית (למצולמים אין קשר לכתבה) // צילום ארכיון: הדס פרוש

אב בית בבית ספר בגבעתיים חשוד בעבירות מין

בדיקה יסודית של העירייה נפתחה כשמספר עובדות ניקיון סירבו להמשיך ולהגיע לעבודה אחרי יומיים בלבד • על פי החשד, אב הבית חשף את עצמו בפני העובדות ואף נגע בהן • מעצרו הוארך בארבעה ימים

אבי כהן
, עודכן

אב בית בבית ספר יסודי בגבעתיים נעצר בחשד שבחודשים האחרונים ביצע מעשים מגונים והטריד מינית עובדות הניקיון של הבית ספר. מעצרו של החשוד הוארך היום (שני).

לפני כארבעה חודשים הגיעו לידיעת עיריית גבעתיים מספר תלונות מצד עובדות ניקיון בבית ספר בעיר, שטענו כי אב הבית מטריד אותן מינית, ביצע בהן מעשים מגונים, וחשף את עצמו בפניהן ואף נגע בהן. בעקבות התלונות החלו בעירייה לבדוק את הדברים, אז התברר כי מספר עובדות ניקיון סירבו להמשיך לעבוד וברחו מבית הספר אחרי שעבדו יומיים בלבד במוסד החינוכי. עוד נטען כי לחלקן הוא שלח סרטוני וידאו של איבר מינו.

לאחר שבמשך החודשים האחרונים נאספו התלונות, הגיעה נציגת העירייה למשטרת גבעתיים והגישה תלונה נגד החשוד והעבירה את כל העדויות שאספה לחוקרי התחנה. בעקבות כך, אתמול נעצר החשוד, תושב פתח תקווה בן 63, והבוקר הוא הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם אמר פרקליטו עורך הדין אילן חכם שביקש לשחררו: "הוא משתף פעולה והוא יכול לעשות את זה במסגרת מעצר בית אצל אשתו, בבית שלו. אם צריך יופקדו גם ערבויות. הוא לא מרחיק את עצמו מהאירועים, הוא אומר לחוקר שהוא מוכן לפוליגרף, הוא מאמין בצדקתו".

השופט שאול אבינור לא קיבל את בקשת עו"ד חכם לשחרר את החשוד והאריך את מעצרו בארבעה ימים. "החשוד הינו בן 63 ללא כל עבר פלילי, ומקובלת עליי טענת הסניגור כי מדובר בשיקול משמעותי לטובת שחרור. יחד עם זאת, מדובר בשרשרת של מעשים ומכאן החומרה והמסוכנות", כתב השופט אבינור בהחלטתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...