תיעוד חשד להתעללות בקשיש שאירעה לאחרונה // צילום: משטרת ישראל // תיעוד חשד להתעללות בקשיש שאירעה לאחרונה // צילום: משטרת ישראל

חשד: מטפל התעלל בקשישה בת 95

המטפל נעצר בחשד שגרם לחבלה חמורה לקשישה בה טיפל במהלך משמרת לילה במוסד סיעודי ביפו

עוד מקרה של חשד להעתללות בקשישים. מטפל חשוד בהתעללות באישה בת 95 במוסד סיעודי ביפו. המשטרה חקרה אתמול חשוד המשמש כמטפל במוסד בחשד לגרימת חבלה חמורה לקשישה בה טיפל. 

על פי החשד, האירוע התרחש לפני מספר ימים במהלך משמרת הלילה כשטיפל בחוסה, ותוך כדי הטיפול גרם לה לחבלה חמורה. החשוד העדיף בשלב זה שלא לדווח על המקרה ורק למחרת לקראת צהריים דיווח על המקרה לממונים עליו. מנהלי המקום דיווחו למשטרה אשר עצרה את החשוד והבוקר יובא החשוד לביהמ"ש השלום בת"א לדיון בהארכת מעצרו. 

המשטרה בודקת חשד למקרים קודמים בהם היה מעורב החשוד. ״אנו רואים בחומרה רבה תופעה זו של פגיעה באוכלוסיות מוחלשות ופגיעות ובכלל זה אוכלוסיית הקשישים. המשטרה נותנת עדיפות עליונה בטיפול בתיקים כגון אלה ונפעל בנחישות ובמהירות כדי לסיים את החקירה ולמצות את הדין עם האשמים", נמסר מהמשטרה.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...