"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל חניה: הבת הותקפה – האם התמוטטה ומתה

שתי צעירות שרכבן נחסם בכפר סבא תקפו לפי החשד את הנהגת החוסמת כשאמה ברכב • האם ביקשה שיפסיקו ואז חשה ברע, קרסה והובהלה לביה"ח - שם נקבע מותה • שתי הצעירות שוחררו למעצר בית

, עודכן
הבת עטרה קלימור ואמה ליליאן // צילום: באדיבות המשפחה // הבת עטרה קלימור ואמה ליליאן // צילום: באדיבות המשפחה

טרגדיה בכפר סבא: ויכוח אלים בגלל חניה הסתיים בהתמוטטותה של בת 75 לעיני בתה ובסופו של דבר למותה בבית החולים.

האירוע התרחש ביום רביעי השבוע, סמוך לשעה 14:00 בצהריים, ברחוב התע"ש 7 באזור התעשייה בכפר סבא. עטרה קלימור (46) נהגה ברכב עם אמה ליליאן קלימור־מזרחי. לדברי הבת, אמה נכה. "עצרתי בכניסה לחנות ורצתי לקנות לה דברים", סיפרה.

באותה שעה יצאו שתי נשים, בנות 36 ו־39, לכיוון החניה של רכבן שיציאתו נחסמה כמעט לגמרי על ידי הרכב של עטרה. "הן צפצפו שוב ושוב. אמרתי להן שאני כבר יוצאת", שיחזרה עטרה, "הנהגת יצאה מהאוטו וצעקה שאני לא בסדר". לדברי הבת, יצאה לכיוון הרכב שלה ואז השתיים החלו לנסוע לעבר רכבה ופגעו בפגוש שוב ושוב. עוד סיפרה עטרה כי לפני שהנהגת נמלטה מהמקום "היא עצרה, פתחה את הדלת ונתנה לי מכה חזקה ביד, הפילה לי את הפלאפון, השנייה הכניסה לי סטירות ובעיטות". האם ניגשה לצעירות בבכי וביקשה שיפסיקו.

"אמא נבהלה, הדופק עלה לה. השנייה דחפה אותה. אמא אמרה לה 'אני לא מרגישה טוב', אבל היא דחפה אותה שוב ושוב", סיפרה, "אמא אמרה באיזה שלב שהיא לא נושמת, התחילה להקיא דם. היו לה בעיות בריאותיות, אבל היא פשוט מתה לי מול העיניים..." צוותי ההצלה של מד"א ממרחב ירקון פינו את האם לביה"ח מאיר בכפר סבא, שם נקבע מותה. דוברת ביה"ח חגית שרון אמרה כי האישה "הגיעה ללא רוח חיים". משטרת כפר סבא עצרה את שתי החשודות בתקיפה אך הן שוחררו למעצר בית וכלל לא הובאו לבית משפט.

רק לאחרונה עברה ליליאן, תושבת הרצליה, להתגורר בדיור מוגן בכפר סבא. גופתה הועברה לנתיחה במכון לרפואה משפטית באבו כביר.

בנה חגי, שהגיע ארצה מחו"ל עם היוודע דבר הטרגדיה, אמר: "זה הזוי העולם שאנו חיים בו. זה סף ההתבהמות והאלימות שאנו מוקפים בהן. אמא שלי היתה אחות במקצועה, שלא יכלה לסבול מסכנות או סבל או מישהו שאין לו וחסר לו - לא הגיע לה למות ככה". עוד הוסיף הבן כי הוא "מקווה שהמשטרה ומערכת בית המשפט יעשו את מה שצריך", בנוגע לטיפול בתוקפות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר