"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיסול בת"א: שני צעירים נורו למוות בחניון
ירי בוצע הערב בחניון מגדלי ת"א, ברחוב תוצרת הארץ בעיר • עבריין המוכר למשטרה ומאבטחו נורו מטווח קצר על ידי מתנקש • במשטרה תרים אחר סרטוני אבטחה שיעזרו באיתור המתנקשים
חיסול חשבונות בין עבריינים בתל אביב. זירת הירי // צילום: גדעון מרקוביץ' // חיסול חשבונות בין עבריינים בתל אביב. זירת הירי // צילום: גדעון מרקוביץ'

חיסול בת"א: שני צעירים נורו למוות בחניון

ירי בוצע הערב בחניון מגדלי ת"א, ברחוב תוצרת הארץ בעיר • עבריין המוכר למשטרה ומאבטחו נורו מטווח קצר על ידי מתנקש • במשטרה תרים אחר סרטוני אבטחה שיעזרו באיתור המתנקשים

אבי כהן
, עודכן

סכסוכי העבריינים ביפו הגיעו לשכונת נחלת יצחק בתל אביב: שני תושבי תל אביב נרצחו הערב (שבת) בחניון של מגדלי תל אביב, ברחוב תוצרת הארץ בעיר.

צילום: משה בן שמחון, אבי כהן, TPS

מעט לפני השעה 19:00 הערב, התקבל דיווח על ירי מחניון בקומה מינוס שלוש במגדלי תל אביב. כוחות משטרה רבים שהגיעו למקום ביחד עם מד"א, זיהו את שני צעירים שנורו מטווח קרוב.

לצוותי מד"א לא נותר אלא לקבוע את מותם של השניים. פאראמדיק מד"א נביל חילו, שהגיע למקום סיפר: "ראינו שני גברים במצב אנוש כשהם סובלים מפציעות חודרות בפלג גופם העליון. ניסינו להעניק להם טיפול רפואי אבל הפציעות היו קשות מאוד ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותם".

בני משפחתם של הנרצחים החלו בזעקות שבר מחוץ למגדלים. דיירים שגרים במגדלים סיפרו הערב כי הם מכירים את אחד הנרצחים, ששוחרר רק לפני כמה חודשים מהכלא, וחששו שדבר כזה יכול לקרות. "לפני מספר חודשים הוא חזר לגור במגדלים, אחרי ששוחרר ממעצר. אנחנו חששנו שמשהו כזה יכול לקרות והילדים שלנו יכולים להיפגע", סיפרו.

שוטרי היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב פתחו בחקירה ראשונית, ומהפרטים הראשונים עולה כי שני הנרצחים הם העבריין המוכר ומאבטחו. הם היו בחניון כאשר מתנקש הגיע ומטווח קצר ירה בהם ונמלט מהמקום. אנשי הימ"ר החלו לאסוף את מצלמות האבטחה מכל האזור על מנת לנסות ולאתר בסרטונים את המתנקשים.

כוחות משטרה ואמבולנסים בזירת האירוע // צילומים: גדעון מרקוביץ'

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...