"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרשת הסב החשוד באונס נכדתו: בתו ועוד נכדות התלוננו
התפתחות בחקירת המשטרה: בנות משפחה נוספות טוענות כי הותקפו מינית על ידיו
הסב נהג להיכנס לחדרה של הילדה בשעות הלילה ולבצע בה את זממו // צילום אילוסטרציה: gettyimages

פרשת הסב החשוד באונס נכדתו: בתו ועוד נכדות התלוננו

התפתחות בחקירת המשטרה: בנות משפחה נוספות טוענות כי הותקפו מינית על ידיו

אפרת פורשר
, עודכן

התפתחות משמעותית בחקירת הסב בשנות השבעים לחייו אשר נעצר בשבוע שעבר בחשד לעבירות מין בנכדתו. הסב, אשר עד מעצרו שימש חזן בבית כנסת, חשוד כי ביצע עבירות מין, לפני שנים, גם בבתו וגם בשתי נכדות נוספות.

מעצרו הוארך בשבעה ימים בבית משפט השלום בירושלים. החקירה החלה בשבוע שעבר, בעקבות תלונה שהגישה נכדתו, כיום בשנות העשרה לחייה. בתלונתה טענה כי סבה ביצע בה מעשי אינוס ומעשי סדום בעת שהיתה קטינה.

מהחקירה עלה כי במהלך ביקורים של הסב בביתה של בתו בירושלים בשבתות ובחגים, הוא נהג על פי החשד להיכנס לחדרה של נכדתו בשעות הלילה ולבצע בה את זממו. עם מעצרו הוא נלקח לחקירה וקשר את עצמו לעבירות המיוחסות לו. במהלך חקירתו חשדו החוקרים כי הוא פגע בבנות משפחה נוספות, ואכן השבוע הוגשו שלוש תלונות נוספות נגד החשוד.

המתלוננות הנוספות הן בתו ושתי נכדות אשר טוענות כי ביצע בהן עבירות מין בעת שהיו קטינות. החקירה מתנהלת על ידי צוות חקירות מיוחד שהוקם במרחב ציון במשטרה ובליווי הפרקליטות, וזאת בשל מורכבות וחומרת העבירות המיוחסות לסב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...