"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
התיק ששבר את שיא העולם
בית האופנה הצרפתי הרמס שבר את שיא העולם ומכר את התיק היקר ביותר במכירה פומבית • לא נותר לנו אלא לקנא • רק חבל שהוא עשוי מעור תנין
שווה את הכסף? התיק שובר השיאים // צילום: רויטרס // שווה את הכסף? התיק שובר השיאים // צילום: רויטרס

התיק ששבר את שיא העולם

בית האופנה הצרפתי הרמס שבר את שיא העולם ומכר את התיק היקר ביותר במכירה פומבית • לא נותר לנו אלא לקנא • רק חבל שהוא עשוי מעור תנין

,עודכן

תיק של אישה הוא כמו מקדש, את זה כולן כבר יודעות, וככל שהוא יותר ממותג ויותר יקר, כך הוא קדוש יותר למחזיקה בו/ אסור להניח אותו על הריצפה והוא צריך תמיד להיות בשדה הראייה, כדי שלא ייגנב חס וחלילה. הרי כל החיים נמצאים בתיק אחד.

לכל מי שמעוניינת בתיק היוקרתי ביותר, הנה הוא. בית האופנה הצרפתי הרמס שבר את שיא העולם לתיק היקר ביותר. תיק היד נמכר בכ-300 אלף דולרים (2.32 מיליון דולר הונג קונגי) במכירה פומבית בהונג קונג.

התיק נקרא "Himalayan Nilo Crocodile Birkin", והוא עוצב על ידי בית האופנה הרמס בשנת 2008. הוא משובץ ב-245 יהלומים ובאבזם עשוי זהב לבן 18 קראט. התיק עצמו עשוי מעור של תנין לבקן באופן חלקי, שגודל במיוחד עבור הרמס על מנת שיוכלו לייצר את גוון ה"הימלאיה".

התיק הוא מדגם "בירקין", דגם נודע של בית האופנה שחביב מאוד על מפורסמות. התיק קיבל את שמו לאחר שהוא עוצב לראשונה עבור השחקנית הבריטית ג'יין בירקין בשנות ה-80. מאז הפך התיק לסמל סטטוס של ממש, ומחירו של תיק בירקין "פשוט" מתחיל ב-7,500 דולר לצרכן, ויכול להאמיר בהרבה, הרבה מאוד. התיקים כולם עשויים בעבודת יד מעורות של בעלי חיים אקזוטיים בשילוב זהב טהור ולעיתים יהלומים. התיקים המיוצרים מעור תנין, הם אלה היקרים ביותר.

התיק בגוון הלבן, אגב, כבר צולם בעבר כשאלה שנשאו אותו היו לא פחות מקים קרדשיאן וויקטוריה בקהאם.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

התחזיות המקדימות הצביעו על כך שהתיק היוקרתי יימכר במחיר של "רק" שני מיליון דולר הונג קונגי, אך המוכר האנונימי, שהגיש את הצעתו, או הצעתה, בטלפון, הסכים לשלם הרבה יותר. כך נמסר מבית המכירות הפומביות "כריסטי'ס".

"המחיר שבר את שיא העולם לכל תיק שאי פעם נמכר במכירה פומבית", סיפר לסוכנות אי.אף.פי בינגל לי, דובר של כריסטי'ס בהונג קונג.

מסתבר שתיקי מעצבים אינם נותרים בגדר תיקים, אלא נחשבים לאפיק השקעה של ממש. יותר ויותר בני אדם ברחבי העולם רואים ברכישת תיקי מעצבים כהזדמנות להשקעה כלכלית.

השיא הקודם לתיק היקר ביותר שנמכר במכירה פומבית נקבע בשנה שעברה, גם כן בהונג קונג, אז נמכר תיק אחר של אותו בית אופנה צרפתי במעט יותר מ-222 אלף דולרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו