זוזו חנא נעים ההליכות, מהלך הקסם, הנדיב הידוע והשף והבעלים של מסעדת מגדלנה הגלילית, פותח את מטבח המסעדה לחבר יקר. מנה שטרום, בעל הידע והכישרון שאין איטלקי ממנו, השף והבעלים של מסעדת קמפנלו, האיטלקיה התל אביבית האהובה מגיע להתארח. יחד יבשלו ערב שמרחיב את היריעה ונותן משמעות מעניינת למטבח ים תיכוני חדש.

מומחה באוכל איטלקי. שף מנה שטרום
השעטנז הייחודי של הצמד מסקרן עד מאוד, שכן נותן ביטוי לחומרי הגלם הגליליים האותנטיים יחד עם טכניקות קולינאריות מדויקות – אלה מאפיינים כל כך את זוזו ומטבח איטלקי מסורתי וקלאסי אותו יביא אל השולחן מנה שטרום.
את שיתוף הפעולה הייחודי ילוו יינות מיקב הרי גליל אשר יותאמו לכל מנה ומנה.
ומה יבשל לנו הדואו האיטלקי/גלילי?
הארוחה תפתח בקבלת פנים- "אפריטיבו" במרפסת המסעדה, הצופה על הכנרת, בליווי יינות היקב: אביבים 2014 וגליל אלון 2012, לצידם יוגשו מהטאבון מגוון פיצטות, כגון: לחמאג׳ון ארמני, ביאנקה, תאנים גוגונזולה, אגוזים ועלי רוקט, מוצרלה ועגבניות לחות ובזיליקום, ברוסקטה מחמרא, ארנצ'יני- פלאפל איטלקי וסלט פריקי.
לאחר קבלת הפנים, סביב השולחנות, יוגש תפריט איטלקי-גלילי הכולל: לפתיחה תוגש מנה אישית של שלישיית "קרודו"- בשר, דגים וירקות גליליים, טבולי נאיה עם בשר אדום, טרטר דג ים לבן וסלט זוקיני ירוק בליווי גליל ברברה 2012, לאחר מכן יוגשו למרכז השולחן: פסטה פפרדלה עם קלמרי סגול, זיתים ירוקים מהכפר, ריקוטה פרסקה ולימון, רביולי במילוי גבינות גליליות בעגבניות ומרווה, ריזוטו אקוורלו עם לוקוס, דלעת ועשבי בר, צלעות טלה עם פריקי ירוק וסלט עלים ירוק בליווי מירון 2011
ולסיום קינוחים מפתיעים בליווי יראון מגנום מבציר 2009.

חוויה יוצאת דופן של סעודה איטלקית בגליל. השפים מנה שטרום וזוזו חנא
יקב הרי גליל, יינן ראשי מיכה ועדיה, היקב שוכן בין כרמיו, ביראון שבהרי הגליל העליון. ביינות שילוב מאפיינים ייחודיים של הרי הגליל העליון, אדמותיו רוויות ההיסטוריה, כורמים ותיקים בעלי מומחיות רבת שנים בטיפוח ענבי איכות, עבור הייננים לייצור יינות משובחים. ליקב שישה כרמים הנטועים באדמת הרי הגליל העליון הפורייה, בגובה של עד 700 מטר מעל פני הים. מבחר הכרמים מאפשר יצירת מגוון יינות, מתוך פסיפס רחב של ענבים.
מסעדת קמפנלו בתל אביב של שף מנה שטרום, השף מנה שטרום, הנחשב לשגריר הקולינרי של איטליה בישראל, פתח לפני 3 שנים את קמפנלו בת"א. בקמפנלו, חרטו על דגלם, השפים אריק לופו ומנה שטרום, את הסיסמה "אוכל איטלקי אמיתי". בקמפנלו- בית קפה מסעדה, מגישים ארוחות בוקר נפלאות, קפה איטלקי משובח, ארוחות עסקיות משתלמות במיוחד וארוחות ערב הכוללות: פיצות, פסטות ועוד מעדנים איטלקיים.

צלעות טלה עם פריקי ירוק וסלט עלים
מסעדת "מגדלנה" של שף יוסף (זוזו) חנא, שוכנת על שפת הכנרת, בצומת מגדל ומציעה קונספט חדש לעולם המסעדות המזרחיות ומטבח גלילי מעודן, עם נגיעות לבנוניות וים תיכוניות. התפריט מתבסס על חומרי גלם ועשבי תיבול עונתיים, דגים טריים ושילוב בין טכניקות בישול מסורתיות לצד חדשות.
יום חמישי, 8 באוקטובר, בשעה 19:30
מחיר הארוחה- 250 ₪ לאדם (כולל יין חופשי לאורך כל הערב).
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
להזמנות - מסעדת "מגדלנה" - 04-6730064
מסעדת מגדלנה, צומת מגדל, מרכז מסחרי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו