"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רה"מ: נעשה מאמץ להשאיר את בגין
נתניהו ינסה לשכנע את דרעי, בנט וכחלון להגיע ל־21 שרים • לא כל הוועדות בכנסת אוישו, עבודתן מתעכבת
בני בגין. ימשיך לכהן כשר? // גדעון מרקוביץ' // בני בגין. ימשיך לכהן כשר?

רה"מ: נעשה מאמץ להשאיר את בגין

נתניהו ינסה לשכנע את דרעי, בנט וכחלון להגיע ל־21 שרים • לא כל הוועדות בכנסת אוישו, עבודתן מתעכבת

מתי טוכפלדגדעון אלון
, עודכן

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי יפעל לנסות להותיר את בני בגין כשר בממשלה, זאת אף שעל פי ההסכמים הקואליציוניים חרג הליכוד ממספר השרים המגיעים לו עם מינויו של גלעד ארדן בתחילת השבוע.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הכתבה הכי נקראת היום באתר: מה עשתה מלצרית שנמאס לה מההטרדות? צפו

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר אתמול בישיבת סיעת הליכוד כי הוא מתנגד בנחרצות להעברת זכות ההצבעה בפריימריז לקביעת הרכב רשימת המפלגה לכנסת מכלל המתפקדים לחברי המרכז. רוב שרי הליכוד וחברי הכנסת הביעו תמיכה בעמדתו של נתניהו, למעט ח"כ דוד אמסלם שמוביל את מהלך החזרת הכוח למרכז ואף עתר בנושא לבית המשפט המחוזי, שקבע כי בתוך שבועיים יהיה על מרכז הליכוד להכריע בנושא.

לאחר ישיבה של סיעת הליכוד הסיעה התפתח עימות בין ח"כ אורן חזן לסגנית שר החוץ ציפי חוטובלי. חזן צייץ בטוויטר שלו כי חוטובלי אמרה בסיעה ש"חברי המרכז גנגסטרים ומושחתים". "מסתבר", סיכם, "שהיא עוד אחת שמנסה לבנות קריירה אצל אבירי השמאל הקיצוני על חשבון חברי מרכז הליכוד". חוטובלי מיהרה להגיב בציוץ משלה ובו כתבה: "צר לי על הבעיות בהבנת הנשמע. דיברתי על הדימוי התקשורתי שהיה באותה תקופה לחברי המרכז".

הודעת אולמרט כי יערער: "עזות מצח"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...