"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: למלצרית הזאת נמאס מההטרדות

גבר ניסה להכניס למלצרית כסף לחזייה - לה היו תוכניות אחרות שתועדו בסרטון ויראלי שצבר שני מיליון וחצי צפיות

,עודכן
לקח שהאיש הזה ילמד לכל החיים // לקח שהאיש הזה ילמד לכל החיים

רוסיה:לאישה הזאת נמאס מהנורמה שלימדה גברים שהם יכולים לעשות בגוף האישה כאוות נפשם – ועל כך היא הופכת להיות גיבורת היום. הסרטון הזה צולם באחת המסעדות במדינה והפך ויראלי ברשת, כאשר הוא צובר יותר משניים וחצי מיליון צפיות תוך פחות מארבעה ימים.

סרטון שהועלה לרשת

בסרטון, נראיתהמלצריתמגישה את החשבון לשני גברים שסעדו במקום. לאחד מהם, איתו היא הייתה באינטראקציה, לא הייתה בושה והוא מנסה להכניס את הכסף לחזה שלה. בתגובה, היא דוחפת את ידו בנימוס. כשהלקוח רואה שזה לא עובד, הוא קם ומנסה להחזיק בישבנה.

המהלך האחרון של הבחור היה הקש ששבר את גב הגמל עבור המלצרית. ככל הנראה נמאס לה לספוג את ההשפלות המיניות- היא נוטלת ערימת תפריטים ומכה אותו בראשו. הבחור קם על רגליו, מתקרב אליה - ולפני שהוא מצליח לעשות תנועה נוספת היא הולכת על המכה הסופית, ממש כמו במכות וירטואליות במשחק מחשב. חבל שבחורים כמוהו לא מבינים שהתנהגות כזו אינה לגיטימית, אז אולי לפחות בזכות תגובות מסוג כזה, בחורים כמוהו יחשבו פעמיים לפני שהם מטרידים נשים.

כך פעל הבכיר החשוד: "אם לא תשכבי איתי תפוטרי"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר